Se poate, sigur ca se poate, SUNT DOVADA VIE! am o fetita, dupa un astfel de incident.am ramas insarcinata, si nu-mi venea sa cred, stiind ca iau de atata vreame pastile.nu am facut avort, si partenerul meu a fugit"de la locul faptei"...ai grija, draga mea, dc nu-ti doresti bb acum, ia pastila de urgenta!
Nu conteaza daca ai avut contact in ziua in care ai uitat pastila. Se poate intampla ca in ziua in care uiti, un ovul sa scape inhibitiei exercitate de contraceptive, sa e matureze mai tarziu si sa ramai insarcinata peste cateva zile, chiar daca iei urmatoarele pastile. De aceea se recomanda ca pana la urmatoarea menstruatie sa te protejezi cu prezervativ.
Da pai te-ai expus unui risc foarte mare.eu am avut discutii cu mama si ea foloseste astfel de pastile si mia explicat ca daca uiti sa o iei ramai insarcinata decum o faci. nu stiu acum poate sunt mai multe criterii
Depinde. daca pastila respectiva e din prima sau ultima saptamana a foliei se recomanda ca o saptamana sa te protejezi preventiv si altfel, doar daca ai depasit 12 ore de cand ai ratat-o
poti sa iei pastila din seara respectiva, in maxim 12ore dupa ora la care trebuie sa o iei. daca nu ai luat-o, arunc-o si vei lua urmatoarea pastila a doua zi la ora la care trebuie. exista sanse sa ramai insarcinata, dar sunt extrem de mici. eu spun ca nu ai de ce sa-ti faci probleme. ai mai mare grija de acum!
Depinde de cat timp le iei...si eu iau pastile de 2 ani deja si am uitat de o groaza de ori dar nu am ramas insarcinata.
Depinde de cat timp iei pastilele respective si cat de obisnuit tie organismul cu ele ...iti un exemplu personal iau pastile de 2 ani si am uitat de o groaza de ori sa le iau si nu am ramas insarcinata...bine nu e tocmai ok sa nu iei o pastila, 2, 3 deoarece iti decaleaza ciclul...