Aceasta intrebare te-ar ajuta pe tine, dar ar schimba impresia lui! Ar crede ca ai vrea sa-i strici relatia.Nu fa asta decat daca el iti destainuie sentimente, ti se confeseaza sau iti cere sfaturi!
9 luni e mult si daca are si prietena eu cred ca numai tine la tine dar daca iti doresti asa mult poti sa pui pe cineva sa intrebe daca tine mult l prietena lui? sau sa incepi sa vb cu el dar nu despre dragoste sa deveniti prieteni
Din punctul meu de vedere, daca era perfect pentru tine, erati impreuna si acum. De ce sa ii rascolesti sufletul? Poate omul e fericit cu actuala prietena. Eu am patit asta pe pielea mea, cand fosta a incercat sa se impace cu mine, dupa ce deja eram in alta relatie. Bineinteles ca nu am cedat, pentru ca deja trecusem prin experienta aia. Ideea cea mai importanta e ca 'ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust'. Asa cum el a mers mai departe si si-a gasit o prietena asa si tu ar trebui sa mergi mai departe. Asta e, oamenii se mai si despart. Ar fi ideal sa ne gasim persoana cu care vom imparti tot restul vietii din prima, dar asta se intampla foarte rar. Mult noroc...
Heii. Ai putea incerca sa il intrebi. Sau ca sa nu pari prea directa ai putea ruga pe cineva sa intrebe pentru tine... Merita sa incerci daca ti la el.
Da, adica ar fi interesant sa'i tai respiratia cu o replica din senin gen 'mai tii la mine' , serios. Poate ca inca mai tine la tine, chiar daca are prietena. Poate ca s-a cuplat cu ea doar ca sa incerce sa te uite pe tine Incearca sa'i spui ce simti si vezi daca simte la fel. daca nu, ii spui ca vroiai doar sa stie. E bine sa ii spui persoanei iubite ce simti, chiar daca aceasta nu simte acelasi lucru, asta te ajuta sa treci mai departe. Bafta
Cel mai bine ar fi sa fiti doar prieteni (amici)daca dansul are gagica...adica sa nu creada ca esti inca dispereta...
Pai normal ca poti sa il intrebi, numai ca ar fi bine (daca intelegi ce vreau sa spun) sa nu sune ca si cum nu mai poti fara el, pentru ca ar deranja pentru. ca are o alta prietena...Parerea mea e ca din cauza asta mai mult decat buni prieteni nu puteti fi. Te inteleg perfect, pentru. ca si eu am trecut prin asa ceva si sper ca nu te-am dezamagit.
Hey :*:* stiu cum e si eu am trecut prin ceva asemanator ...ar trebui sa actionezi acum pentru ca si asa e prea tarziu, intreaba-l daca tine la prietena lui apoi intreaba-l daca mai tine la tine ...nu-ti fie frica altfel nu vei afla raspunsul niciodata:*:*