Poti iubi doua persoane in acelasi timp,dar nu in aceeasi masura... trebuie sa alegi, altfel situatia se complica si o sa ajungi intr-un punct in care nu o sa mai poti, o sa fii confuza si nu o sa stii ce sa faci, se spune ca daca iubesti doua persoane si nu stii pe cine sa alegi, e bine sa o alegi p a2a,pentru-ca daca o iubeai cu adevarat pe prima nu ar mai fi existat a2a.
Asa este, eu trec prin asta chiar acum, iar problema este ca dureaza de ceva timp, iar eu nu reusesc sa trec peste
Ceea ce vrei tu de fapt să afli e dacă poți fi îndrăgostit de două persoane (fluturi în stomac) și răspunsul este sigur că da.
A fi îndrăgostit e o atracție magnetică bazată pe fizic și comportament.
A iubi e puterea de decizie asupra unei relații la greu și care este ordinea de importanță a persoanelor din cuplu (dacă pui partenerul înainte ta)
Am pus si eu aceeasi intrebare. da, poti! din nefericire, la un moment dat va trebui sa alegi una din aceste 2 persoane. insa in permanenta vei fi impartita intre ei 2, sufleteste. alege-l pe cel care te face sa te simti cel mai bine, sa te simti tu!
Da se pot iubi 2 persoane in acelasi timp. E ca si cum ai gasi la una cee ce-i lipseste celeilalte! Dar cel mai corect si ca sa nu faci sa sufere cineva ar fi bine sa alegi doar una.
Da, și eu trec prin asta. Îmi iubesc părinții în același timp. Groaznic, nu?
Cred ca da, dar nu poti sta cu doua persoane. Trebuie sa alegi una din ele. Cea potrivita.
Da,se poate sa iubesti 2 persoane in acelasi timp, dar nu le poti iubi pe amandoua la fel de mult.
Eu iubesc doua persoane, si imi pare rau, ma face sa ma simt aiurea... mai bine sa nu te apropii prea mult de o persoana atunci cand deja ai pe cineva
anonim_4396 întreabă: