Nu cred ca ar trebui sa renunti la prietenie...trebuie sa te controlezi tu ca sa nu mai fie o obsesie...doar o convorbire de pe net.
Eu nu inteleg cum poti sa iubesti pe cineva daca nu l-ai vazut? Nu l-am atins, nu am vorbit. Eu nu cred asa ceva, poate il simpatizezi, doar sa iubesti? Prea mult. P.S, Ma rog e doar parerea mea.
In nici un caz.Ce fel de atractie fizica poate fi daca nu te vezi si nu te atingi.
Prietenie stransa pe messenger? Nu exista asa ceva. Mai cresteti copii, si dup-aia incercati sa fiti adulti.
Cred ca sunt mult mai matura decat altii care vor sa para prin comentarii E o chestie care nu pot sa o explic, e ca si cum as iubi pe cineva care e langa mine.Sa te gandesti mereu la el, sa fii cea mai fericita cand vorbesti cu el.Sau poate a devenit o obsesie. obisnuinta, dar cea este sigur.Multumesc de raspunsuri oricum.Tin sa mentionez ca fratele meu vitreg si-a cunoscut sotia pe net.Au vorbit timp de 2 ani apoi s-au vazut prima data!
Nici eu nu as vrea sa cred asta dar nu stiu.ma simt ciudat.adica ..nu stiu de ce imi place asa mult de el. Daca as fi cu el nu mi-ar mai trebui nimic altceva.Am incercat de multe ori sa rup legatura cu el dar nu pot, pentru ca atunci cand vorbesc cu el sunt cea mai fericita.Sa fie obsesie?
Nu,nu e obsesie!
Poate ar trebui sa incercati sa va intalniti in realitate desi exista riscuri...
Am o anumita retinere.Mi-e putin teama de rezultat.Ar fi mai bine sa renunt la aceasta prietenie?
Cu tot respectul, eu nu cred in sentimente aparute via internet. Am si eu un "pen-pal" din Brazilia si vorbim pe skype destul de des, de aprox un an, dar nu se pune problema de iubit sau prietenie stransa. In cazul in care trebuia sa ma simt cand spui ca incerc sa par matura prin comentarii... wrong -nu ma simt. Ce "simti" tu e o chestie auto-indusa, artificiala.
Nu am spus eu ca il iubesc..am spus ca simt ceva pentru el dar nu stiu ce este! Sunt confuza! Nici eu nu cred chestiile astea cu indragostitul pe net dar nu gasesc explicatie! Nu as putea sa stau fara sa vb cu el! Mersi de intelegere si raspuns!
Se poate...pentruca fiecare persoana este frumoasa in felul lui, dar adevarata frumusete vine din suflet(nu trebuie neaparat sa vezi persoana)
Vrei să-ți zic o poveste reală? Pe care mi-a zis-o un prieten?
El (18 ani) se juca un joc (scuze de pleonasm) multiplayer (nu mai știu care).
A întâlnit o fată foarte drăguță, de aceeași vârstă.
Și-au dat ID-urile, au început să vorbescă pe messenger și după aceea pe telefon.
Fata a plecat la facultatea de medicină, el a plecat după ea la aceeași facultate.
S-au cunoscut în realitate și sunt încă împreună.