| AnotherHuman a întrebat:

Poti sa mai gasesti in ziua de azi o femeie cu care sa iti faci un camin si sa fiti fericiti sa va iubiti? O femeie care sa te iubeasca si sa stii ca este acolo pentru tine, nu prin paturi straine.

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Normal ca poti, depinde si de criterile tale de selectie.
Chiar nu ai un prieten sau un exemplu printre cunostinte care sa-ti confirme daca e posibil sau nu?
Multi tind sa dea vina mereu pe femei, ba ca sunt parasute, ba ca vor doar bani si multe altele.
Dar nici unul nu se uita la ei daca sunt barbati in adevaratul sens al cuvantului.
Daca te insala, o face pentru anumite lipsuri sentimentale.
Exceptii mai fac unele panarame care ori ce ai face tot trebuie sa le imparti si cu vecinii.

12 răspunsuri:
| udrescuf a răspuns:

Da dar mai rar. Mai multe sunt pe interes.

| raduradurr a răspuns:

In ziua de azi c-am greu. iti zic din propria experenta. Plus de alta acum am terminat o relatie de 1 an, din cauza ca m-am purtat prea frumos cu ea si i-am acordat atentia de care nu a avut parte in relatia anterioara. M-a lasat dupa un an pentru fostul ei, care o bate si etc. Greu frate greu mai gasesti una sa stii ca e langa tine in momentele mai nasoale si sa nu fuga de greutati.

| alethoth a răspuns:

Ca ati fi voi barbatii mai cumintii.Ganditi-va la voi, apoi la femei serioase.Vezi si tu daca esti serios, si daca meriti o femeie serioasa.

| Victor453 a răspuns:

Sunt, dar rar le intilnesti, in ziua de azi femeile altceva pretuiesc

| RAY a răspuns:

Da

| Freya1 a răspuns:

Fiecare sac isi are petecul iar daca te gandesti ca nici o femeie nu e buna mori singur

Răspuns utilizator avertizat
| peperonies a răspuns:

Daca nu dai tu de ele problema e la tine nu la femei.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poti! Dar depinde de tine unde le cauti!
ca de mergi prin baruri, discoteci si parcuri, nu vei gasi ce vrei tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general, se poate, dar n-am idee daca se aplica si la tine

| munteanuionvictor a răspuns:

Mai sunt și femei serioase în ziua de azi.

| sabin89 a răspuns:

Ai spus "o femeie care sa te iubeasca...". Ai uitat sa adaugi "si pe care s-o iubesti". Nu ar fi ok ca intr-un cuplu doar tu sa fii iubit.