| milla a întrebat:

Povestea e cam complicata... am fost cu un tip acum ceva vreme si acum am decis sa ramanem doar prieteni si e ok.prietena mea cea mai buna s a combinat cu el si nu si dc inca ma mai doare,... adica se poarta mai urat cu mine de cand e cu ea si nu si ce sa fac cum sa procedez sa mai fiu prietena cu ei sa nu? dau fundita! celui mai bun raspuns promit!

Răspuns Câştigător
| tabittha a răspuns:

Era candva o regula de aur si de bun simt sa nu te cuplezi niciodata cu fostul surorii, verisoarei, unei alte rude sau celei mai apropiate prietene. Din pacate asa ceva nu se mai respecta. Desi te desparti de cineva un sentiment, chiar si de obisnuinta ceva tot ramane si acum fiind cu prietena ta, te simti cam tradata, iar el probabil o ia ca pe un fel de razbanura, daca nu mandrie, vrand sa-ti arate cumva ca se descurca bine si fara tine. Departeaza-te de ei si ignora-i complet, pana la urma se pare ca nu ti-e asa buna prietena.

4 răspunsuri:
| Paulino7 a răspuns:

Se intampla asta pentru ca el vrea sa se dea mare in fata ta ca s-a pus cu prietena ta...asta e cam logic.

| JustG a răspuns:

Pai, in locul tau as ramane prietena cu ei si as vorbi mai mult cu pritena ta...ca sa o conving ca nu doar iubirea fata de iubitul ei conteaza si fata de tine happy si acum am si eu o intrebare pentru tine ce este fundita? pentru ca sunt noua pe TPU? happy

| Biutzu a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa vb cu ia sa vezi ce zice el de tine sau ia si sa zici ce crezi u ca sa vedeti ce puteti face

| Trancalici a răspuns:

Nu i-as mai denumio "Prietena" ci..., o prietena nu ar face asta niciodata.