Spre binele lui sper ca si-a gasit pe altcineva. Te superi fiindca nu s-a dus acasa si pentru asta nu mai vorbesti cu el doua zile? Exagerezi.
Decat sa piarda timpul mai departe, degeaba la tine, baiatul a ale barul, sa-si innece oful.
Probabil da probabil nu. Tine de fiecare baiat.Baiatul viselor tale se poate dovedi ca este cu mai multe fete.De ce nu incerci sa afli? Trimite-ti o priewtena pe care el nu o cunoaste sau roaga un prieten de a lui sa iti zica cum sta treaba sau daca poate sa vada un pic de el.Noroc si sper sa nu aiba pe alta.
Incearca sa vorbesti deschis cu el despre asta, unii baieti vor sa aiba parte de mai multa libertate, cea mai buna solutie este sa vorbesti cu el.
Bafta!
Deschide bine ochii sa nu te trezesti langa un om de nimic.Incearca sa afli ce se intampla intr-un mod sau altul.Pe mine experienta m-a invatat ca pana si cel mai bun barbat inseala.
Stati ma putin ... , deci fata, eu sunt baiat, eu iti zic sincer, ai actionat bine de tot. Iti dau perfecta dreptate, nu cred sincer ca a gasit pe altcineva, dar nu ai niciodata de unde sa stii. Fi atenta la ce se intampla, poate s-a integrat in clientela barului facandusi prieteni si atunci de aia sta pe acolo, la fel cum voua va place sa stati la barfa intre fete, la fel si noi baietii stam tot la barfa ca intre baieti. Problema aici e daca si-a facut un anturaj neplacut, pentru ca baietii sunt ca oile si ajung sa faca toti acelasi lucru.
Buna ...eu zic ca sa nu mai fi suparata deoarece el si-a cerut scuze, asta insemnand ca ii pasa si ii pare rau ce a facut :J.O relatie tine cel mai mult de comunicare si incredere, dar ai putea sa il intrebi daca are pe altcineva sau sa pui un prieten/a sa vada ce face .fii calma, chiar daca se ajunge la mai rau :sa stii ca exista si alti baieti care sa te merite, daca el nu o face . Succes!