Loc de munca stabil era pe vremuri! Astazi incerci,schimbi, risti, joci totul pe o carte! Poate tatal ei este asa cum spui, dar cine va tine sa stati langa el? Sunteti tineri, puternici asa ca......este vremea voastra sa aratati ce puteti!
Din cate am inteles eu, cauti loc de munca pentru un viitor mai bun. ceea ce nu poti gasi aici in Romania este acel viitor.si eu am terminat scoala de 2 ani de zzile si inca n-am gasit un loc de munca.ramane ideea de a pleca in strainatate, dar asta daca gasesti loc de mnca acolo, si daca ai cu ce te deplasaa pana akolo.cat despre idei unde ai putea munci iti dau o idee de a munci in danemarca la animale, salarul fiind platit cam vreo 70 mil in mana dupa toate taxele achitate, dar trebuie sa ajungi acolo, sa gasesti locul de munca ca sa poti munci, mai fiind nevoie si de o engleza la nivel conversational.si eu astept oferte de la cineva sa plec, dar inca nu apar.cu ce te pot ajuta eu, doar cu o speranta data in plus atunci cand omul are nevoie cand e pe cale sa cada in deznadejde.bafta