| ciscko2525 a întrebat:

Povestea voastra de viata.:
Salut, Ast dorii sa aflu povestidle de viata ale voastre...

Numele Varsta unde v-ati nascut ce ati facut... Tot ce tine despre VOI.

6 răspunsuri:
| tarik44 a răspuns:

Salut.

Ma numesc Tarik Ahmed Ekmedzic, Sunt nascut in Saraevo in 1984. Am avut o copilarie normala. Dar saraca, la fel cum era in Iugoslavia ( Partea Bosniaca). Probabil ca ati auzit de razboiul din Bosnia cand SArbii au atacat Bosnia... Vraand sa omoare Bosniacii Musulmani care erau 65% din populatie... Deci asa Copilaria am avut-o normala.

In 1991 a inceput calvarul pentru mine...
a inceput razboiul. Bunicul mi-a fost ucis in Sarajevo dupa ce a incercat sa se duca dupa niste medicamente si mancare... Sa intalnit cu o masina a escadrilei sarbilor. Care nu a avut mila de el si la executat...

in 1994 am evadat cu un convoi umanitar. Sarbii au atacat convoiul. Atunci mi-a murit mama impreuna cu alte 24 persoane...

Asa am ajuns in Romania.

Date Personale:
Nume:Tarik Ahmed Ekmedzic
Varsta:27
Data nasterii: 8.12. 1984.
Locul Nasteri:Sarajevo, Bosnia
Frati/Surori: 3 / 2 surori 1 frate.
Religia:Islam ( Nepracticant) o am datorita familiei...
Sa va mai spun o chestie... Musulamnii din tarile Balcanice. Nu sunt ca cei din tarile arabe sau Turcia. Adica sa nu credeti ca in Bosnia sau Albania femeile merg acoperite pe fata sau barbati sunt cu capul...laughing

Am avut o copilarie grea. Dar nu ma plang.

Răspuns utilizator avertizat
| AnabelleKr a răspuns:

Nascuta in Germania, 16 ani. M-am mutat aici in 2002 cu mama. Am o sora de 3 ani.
Am parul blond, ochi albastri si port ochelari de vedere.(poti vedea poza)
Imi place sa port pantaloni scurti si tricouri largi.
Ador firma Vans.
Sunt la liceu.
Sunt pasionata de fotografie.
Vand bratarile prieteniei.

| Wøodenpints a răspuns:

Mă numesc Wooden şi îmi plac femeile cu ţâţe mari straight face

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Pai am 15 ani, ma numesc Braila ana Cosmina si sunt din Targu Ocna.Am o sora mai mica pe nume Bianca Georgiana.Se spune ca as avea origini evreiesti si germane.
Sunt nascuta pe 28 martie 1997. Am facut gradinita la o gradinita catolica care primea si ortodoci.Asa am aflat ca aceste doua ramuri ale crestinismului sunt foarte asemanatoare.Acolo viata era fruumoasa si eram indragita de toti. Apoi in clasa 1 am fost terorizata de copii mai mari, pacalita si bajocurita, in clasa a 3-a m-am mutat la o scoala de cartier unde a fost bine, pana in clasa a 7-a, cand scoala s-a desfintat si m-am intors la teroristii de la fosta mea scoala... putini ma intelegeau. Anul terminal l-am facut la o scoala "normala" unde ar fi trebuit sa ma duc de anul trecut dar m-am opus oentru a indeplini cuiva o dorinta si acel cineva nu ma merita ...am ajuns la concluia adsta in cele din urma. Acum urmeaza sa intru la liceu, la un liceu tot catolic, ca si gradinita unde am fost eleva

| Ciq a răspuns:

Mă cheama Suzi(de la Suzana care e şi numele naşei mele). Am 14 anişori împliniţi în iunie şi m-am născut la Slatina, jud. Olt unde şi trăiesc.

N-am fraţi, surori. Hm, păi fratele mamei mele a ramas să locuiască cu părinţii mamei(bunicii mei la care mă duceam foarte des când eram mică). Şi acest frate, adică unchiul meu, a divorţat şi s-a întors tot la ţară la bunicii mei. Şi avea o fată mai mare ca mine, verişoara mea. Acum câţiva ani verişoara mea a fugit de acasă şi s-a căsătorit cu un băiat, pe ascuns. Apoi unchiul meu s-a înbolnăvit, a avut operaţie tocmai la Bucureşti la plămâni şi de atunci nu mai e chiar întreg la cap dacă înţelegi. Adică s-a schimbat, probabil şi din cauză că varămea a fugit în a 9a de acasă şi acum are 2 bebei. (eu mă înţelegeam foarte bine cu ea când eram mici)

Bun, la scurt timp după operaţie bunicii se certau mereu şi mamaie zicea că tataie insuportabil. Ea a fost influenţată de către unchiul meu şi după atâţia ani de căsătorie si cu trei copii adulţi, bunicii mei au divorţat. Şi au stat mult pe la tribunale, cu averi şi cu chestii. Acu stau amândoi în aceeaşi casă, care e împărţită în 2. Într-o parte e unchiul şi mamaia, în cealaltă tataie.

Iar mama s-a certat cu bunica şi unchiul şi din cauza asta numai am la ce ţară să mă duc-ţara din partea tatălui nu pot că ambii bunici sunt morţi.

În restul, rudele au cam toate probleme financiare destul de mari.
Eu sunt bine. Învăţ bine bla bla. Problema mea e că sunt timidă când vine vorba să vorbesc cu alte persoane(excluzând prietenii cei mai buni) dar încerc să trec şi peste asta. Btw, am 2 peruşi de 3 ani.