Daca e neaparat sa aleg, sa fiu iubita deoarece grija si afectiunea pe care o simt de la o persoana care nutreste asemenea sentiment pentru mine, ma pot determina sa iubesc la randul meu.
Nici una, prefer sa nu urasc si sa nu fiu urrat de nimeni, faza cu iubirea e dezamagire atat
Sa fiu iubita. daca exista cineva care m-ar putea iubi in adevaratul sens al cuvantului, m-ar facea cea mai fericita, atunci si eu la randul meu l-as face cel mai fericit
Daca esti iubit esti protejat si admirat, dar nu poti fi cu adevarat fericit daca nu iubesti si tu. Daca iubesti si nu esti iubit risti sa devii "sclav" si iar nu esti cu adevarat fericit. In concluzie amandoua sunt la fel de importante.
Ambele ar trebui atat de intens incat sa se reindragosteasca unul de altul din nou si din nou si... din nou!
Cel mai frumos sentiment din lume este sa stii ca esti iubit/a in masura in care si tu la randul tau oferi iubire neconditionata.
Sa fii iubit.Da, e placut sa iubesti dar daca nu e reciproc tot acel sentiment frumos se va schimba in dezamagire.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: