| Meli2314 a întrebat:

Preferi sa fii iubit sau sa iubesti?

18 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca e neaparat sa aleg, sa fiu iubita deoarece grija si afectiunea pe care o simt de la o persoana care nutreste asemenea sentiment pentru mine, ma pot determina sa iubesc la randul meu.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si una si alta.

| RAY a răspuns:

Nici una, prefer sa nu urasc si sa nu fiu urrat de nimeni, faza cu iubirea e dezamagire atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciuna.
nu sunt o fataloaica dependenta emotional de nimeni, si cu astfel de nevoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciuna.

| Cσcσ a răspuns:

Prefer sa fiu iubita. Daca iubesc si nu sunt iubita, voi suferi si nu vreau asta.

| Drimmero a răspuns (pentru Cσcσ):

Atunci sa sufere celalalt!

| Cσcσ a răspuns (pentru Drimmero):

Da, stiu ca suna a egoism, dar...

| Drimmero a răspuns (pentru Cσcσ):

Stai linistita, e-n floare egoismul!

| ABCD122 a răspuns:

Daca trebuie sa aleg doar una, aleg sa Fiu iubita. happy

| Printesa10TM a răspuns:

Sa fii iubit, dar si sa iubesti!

| MorganaM a răspuns:

Sa fiu iubita. daca exista cineva care m-ar putea iubi in adevaratul sens al cuvantului, m-ar facea cea mai fericita, atunci si eu la randul meu l-as face cel mai fericit happy

| n1445 a răspuns:

Daca esti iubit esti protejat si admirat, dar nu poti fi cu adevarat fericit daca nu iubesti si tu. Daca iubesti si nu esti iubit risti sa devii "sclav" si iar nu esti cu adevarat fericit. In concluzie amandoua sunt la fel de importante.

| AnthonyWhite a răspuns:

Ambele ar trebui atat de intens incat sa se reindragosteasca unul de altul din nou si din nou si... din nou!

| VenomMMA a răspuns:

Cel mai frumos sentiment din lume este sa stii ca esti iubit/a in masura in care si tu la randul tau oferi iubire neconditionata. tongue

| KateBubble a răspuns:

Ambele, dar simultan.

| andreea1728 a răspuns:

Sa fii iubit.Da, e placut sa iubesti dar daca nu e reciproc tot acel sentiment frumos se va schimba in dezamagire.

Întrebări similare