| tuGatita a întrebat:

Preferi un baiat /fata care sa te umple de cadouri si sa iti zica in fiecare minut cat de mult te iubeste si cat de dor ii e de tine sau unul/una care sa zica mai rar "te iubesc" dar care sa ti-o demonstreze prin fapte, prin grija ei/lui fata de ceea ce faci tu, prin faptul ca e interesat de orice faci si stie cand si cum sa iti fie alaturi? sincer!

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Prefer un baiat care sa mi zica mai rar ca ma iubeste dar sa mi demonstreze asta si sa mi fie alaturi si la greu

| Lavinia218 a răspuns:

Unul care sa simt ca ma iubeste, indiferent daca o spune sau nu!

| AnemonaP a răspuns:

Sa te umple de cadouri, mm nici chiar asa.un cadou mai rar.sa nu fie sufocant laughing in orice moment te iubesc si imi este dor de tine.nu.sa imi demonstreze iubirea prin fapte.a doua varianta clar.,, interesat de orice faci si stie cand si cum sa iti fie alaturi" foarte frumos happy. asa da.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Eu prefer un baiat care sa imi zica rar "te iubesc" dar care sa mi-o demonstreze prin fapte, prin grija lui fata de ceea ce fac eu, prin faptul ca e interesat de orice fac si stie cum saimi fie alaturi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer o persoana sincera, n-am nevoie de cadouri si alte balarii.

| papusica987 a răspuns:

Prefer o combinatie intre cele 2!

| strengaritzza a răspuns:

Prefer mai mult un baiat care sa ma faca sa ma simt iubita in fiecare moment si nu prin atentii materiale, prin fapte. Vorbele de multe ori sunt spuse doar asa de umplutura. Intr-o relatie faptele conteaza.

| DedeeAndreea a răspuns:

A doua varianta.

Răspuns utilizator avertizat