| Beatrice_6624 a întrebat:

Presupunind ca ai nsor te a inselat o data si il ierti, mai se repeta si a doua oara, el aksa te ignora sau iti vb pe un ton ciudat fata de altadata, nu are timp de tine si nu i pasa de copiii, iei decizii sa pleci, sa numai auzi de el, te gindesty poate nu este bine cum trebuie
sa iesi din aceasta situatie.multumesc.

Răspuns Câştigător
| MisterKat a răspuns:

Din moment ce un om te inseala, fie el barbat sau femeie, inseamna ca in respectiva relatie ceva nu mai merge, daca se repeta si se repeta...atunci este clar ca relatia nu are de ce sa mai continue chiar daca sunt copii la mijloc sau alte chestiuni. Cel mai bine ar fi sa divortezi de el si sa iti iei copii cu tine, sa-i ceri pensia alimentara pana la 18 ani legal, sau pana la 26 de ani daca continua studiile. Mai bine iei acum o decizie decat sa ii faci pe copii sa sufere, ei o sa sufere daca stau intr-un mediu tensionat si o sa fie afectati in adolescenta si perioada adulta. Cele mai bune sfaturi poti sa le iei de la un psiholog, poti sa-l intrebi daca ar fi bine sa-l iei si pe partenerul tau la consiliere si poate se va rezolva ceva cat de mic din problema. Succes! Seara faina! happy

6 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Opinia mea ar fi sa te comporti ca si cum nu ai avea nevoie de el, si ca atitudine ca un un om care trebuie respectat. Daca el spune ca te paraseste, lasa-l sa o faca. Fii un om interesant si gaseste-ti prietene, contexte in care sa fii fericita fara el. Eu cred ca daca va vedea ca nu tii cu dintii de relatia cu el, posibil sa gandeasca mai serios.
Barbatii sunt mai vulnerabili la avansurile femeilor, pot sa faca sex cu cineva pe care nu-l cunosc deloc, si o aventura nu cred ca ar trebui sa distruga o familie. Dar daca este un stil de viata sa aiba pe altcineva, atunci...

| Linda a răspuns:

Adaugare: eu nu as pleca niciodata. Sa mearga el daca asa considera. Atat timp cat mi-ar da salariul as spala haine, gati mancare, ca strict matematic pentru cam o ora jumate de munca pe zi e convenabil sa mai am la dispozitie inca un salariu.
M-as mai ruga serios la Dumnezeu sa ma ajute sa fac fata situatiei.
Tu esti demna de tot respectul, respecti angajamentul casatoriei, el nu.
Doamne da sa-i vina si lui mintea cea buna.

auran
| auran a răspuns:

De ce va este greu sa scrieti fratilor?

in fine, daca sa ajuns la stadiul in care nici de copii nu-i mai pasa atunci, pa si pusii - nu mai ai ce-i face

| Beatrice_6624 explică:

Merci mult Linda, pa.

| AllenTJ a răspuns:

Invata sa scrii te rog frumos, si sa iti exprimi ideile deoarece nu prea am inteles nimic din ce ai zis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un nesimtit .ordinar.am vazut cum sfarsesc cei ca el.cu banii mancati de muieri curve, batrani, singuri.si de cele mai multe ori in strada parasiti de toti.lasa-l si nu te uita in urma.refati viata cu un om, nu trai cu un animal, care nici pentru propriul copil nu are interes si dragoste.