| Ioana99cool a întrebat:

Prietena mea cea mai buna imi fura lucruri din casa. Odata mi-a luat o bratara si cand a purtat-o mi-a zis ca o are de la nu stiu cine. Da eu stiam ca e a mea.Si tot la ea cred ca o ramas.Cred ca mi-a luat odata si 50 bani sau un leu.Si intr-una din zilele astea eram cu ea in sufragerie la mine.Am zis sa iesim in parc.Si ea a zis sa ies ca vine imediat. Dar am ramas sa o urmaresc ce face.Nu am vazut nimic, dar cred ca tot mi luat ceva. Ce pot face? Ce sa-i zic? ii tot zic sa nu mai fura dar nu ma ia in serios si nu recunoaste...

Răspuns Câştigător
| Elisa a răspuns:

Mai bine nu mai fi prietena cu ea si gasesteti o fata de incredere. Asta cred ca ar fi decizia cea mai buna.

5 răspunsuri:
| NuAmGăsitNume a răspuns:

Daca ii cleptomana si ii rusine sa recunoasca?

| grinch a răspuns:

Ahahahaarolling on the floor cat de proasta e aia

| Teuta8941 a răspuns:

De acord cu Elisa.aia nu mi se pare o prietena buna. si chiar daca nu a furat lucruri valoroase, cine stie ce face pe viitor? macar nu o mai invita la tine acasa, ori vorbiti serios pe tema asta

| LucyAngel a răspuns:

Daca vrei o prietena pe care s- inviti in casa, trebuie sa fie una de incredere, dar daca chiar o consideri buna pe fata asta ar trebui sa fiti doar amice si sa va vedeti afara

| ryn7 a răspuns:

Pentru inceput, nu mai invita pe oricine in casa. Mai bine te vezi cu ea daca tii mortis sa mai fiti amice dupa tot ce a facut, afara.