| marinteodora a întrebat:

Prietena mea cea mai buna nu vr sa recunoasca, ca ea iubeste un baiat cum sa o comving

Răspuns Câştigător
| batmenika a răspuns:

Sunt convinsa ca are un anumit motiv sa nu recunoasca.Insa cea mai buna modalitate este sa poti vorbi cu ea.Sa incerci sa ii explici ca e foarte important ca uneori sa fii deschis sa nu tii in tine tot ceea ce traiesti. Oricum totul depinde de ea.

13 răspunsuri:
| Joanabibuz a răspuns:

Tea daca sunt eu, adica! Joanabibuz, sa stii sa eu sunt cam lasa!

| Claudiu13 a răspuns:

Unele fete sunt foarte geloase, asa ca daca stii cine este baiatul ii poti spune prietenei tale ca iti place de el si ca vrei sa te combini cu el. Daca chiar il iubeste ar trebui sa iti spuna! Imi dai si mie funda plz ca nu am niciuna?

| Joanabibuz a răspuns:

Nu stiu!

| NoChanceForUs a răspuns:

Uaau,ce chestie.

| Joanabibuz a răspuns:

Nu stiu

| andrutza_3684 a răspuns:

Poate chiar nu ii place de ce incerci sa o faci sa iti recunoasca daca ea nu vrea? las-o o sa vezi o sa recunosca daca e adevarat.

| Cristine23 a răspuns:

Pune-o la diferite incercari...

| Teea_8938 a răspuns:

Aaaa ...saca intr-adevar il place pe acel baiat poate ii este frica sa recunoasca dar stai linistita...cand va capata incredere si curaj o sa recunoasca. Asa mi s-a intamplat si mie cu prietena mea cea mai buna

| andreiuuutza a răspuns:

Nicicum,evident.Daca nu vrea sa-ti spuna, nu ai cum sa o convingi.Si daca ea nu vrea,din proprie initiativa sa-ti spuna, n-o stresa, cu atat mai mult nu va recunoaste.Si acum,intrebare:ce te face sa crezi ca il iubeste pe tipul ala? daca sunt semne clare,cum ar fi:zambeste cand il vede,il urmareste cu privirea,se zapaceste sau roseste in obraji cand il vede sau vorbeste cu el, da, e posibil sa-l placa.Si ar mai fi un semn,atunci cand o intrebi daca il place,cum raspunde? Ceva de genul:Nu ma...ce-ai,nu-mi place!- un pic agitata si nu te priveste,iti evita privirea,inseamna ca minte cand neaga,deci il place.Daca mai completeaza si cu un "suntem doar prieteni" sau "n-as avea nicio sansa cu el" inseamna ca povestea dureaza de mult si implica si un strop de dezamagire si descurajare. Daca ii esti cu adevarat prietena,si la un moment dat realizezi ca tipa chiar il place sau cu atat mai mult,daca si recunoaste, cea mai mare greseala pe care o poti face e sa incerci "sa le faci lipeala".Nu va merge niciodata. Daca il place, las-o.La un moment dat va fi suficient de puternica si increzatoare incat sa il cucereasca,singura,fara ajutorul tau sau al nimanui. Daca ii esti cu adevarat o prietena buna,las-o, n-o stresa cu intrebarile, si nu o "ajuta" in nicin fel sa fie cu tipul ala.Singurul ajutor pe care i-l poti da este acela pe care ti-l cere ea si sa o incurajezi din umbra.Asa totul va fi perfect.:*Succes.

| ELLSSA a răspuns:

Curiosii "mor" repedehappy

| SunshineGirl a răspuns:

Ori ei nu`i place tipu` respectiv, ori n-are destula incredere in tine.Cine stie, poate esti genu` "gura sparta"

| katy a răspuns:

Pai de ce o obligi sa recunoasca daca nu vrea.pana la urma e vorba de liberul albitru are voie sa vb cu tine despre sentimentele ei sau nu, in functie de cum doreste ea. woff curiozitatea asta

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu de ce nu îți vezi de treaba ta și te bagi în viața ei? E frumos ce faci? Subiect tabu sau puțină bârfa la radio șanț?
Pa, pa.