anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna, persoana cea mai draga mie m-a jignit mi-a zis ca ii e rusine cu mine si ca ma asez ca o vaca. Din neatentie am scapat un suc jos, dar l-am aruncat la cosul de gunoi si am adunat. Am curatat tot. Eram la restaurant cu ea si prietena ei cea mai buna, prieten comun. A inceput sa se ia de mine ca m-am uitat la ea intr-un mod anume cu mimica fetei. Asa sunt eu si nu imi dau seama cum m-am putut uita asa deranjant la ea. Am zis ca am vazut ce persoana rea e si mai ales cat ma raneste prin cuvinte. Tatal meu e politist si e un om bun! A zis ca tatal meu nu reprezinta pentru ea nimic e un om slab, milos si ca oamenii milosi sunt slabi. I-am zis ca tatal meu nu poate sa fie un om rau si mai ales cu niste persoane care sunt sarace si acuzate pentru ca au furat o gaina. Nu poate sa ii bage la inchisoare sau sa le dea amenda 5000 de lei la niste persoane sarace. Trebuie sa fii om! Unele persoane regreta fapta si merita si o a doua sansa. Doar in cazuri extreme si daca e cazul. Ea zice ca problema e la mine ca nu m-a umilit ca de ce nu ma gandesc de ce mi-a adresat cuvintele in loc sa ma gandesc ce cuvinte a zis. A zis ca daca voiam puteam slabi cu ea alaturi ca m-a chemat la sala si puteam evolua mult ca ea e la nivelul 50, iar eu doar la 3. Urma sa ne mutam impreuna, dar a zis cand se uita la mine in ochi ca macar primele 2-3 luni sa ma mut cu ea ca doar pe mine ma are in orasul respectiv si dupa ce se acomodeaza pot sa plec si sa gasesc altceva, dar sa nu fiu un om de **** ca daca as lasa-o singura chiar as fiI! A zis ca lasa sa fie ea aia rea si eu aia buna. Am zis ca nu ma consider buna, dar nu as jigni vreo persoana cum a facut ea cu mine. Asta ma face putin mai buna, iar ea nu are un gram de bunatate! Mi-a dat unfollow pe Instagram si a zis ca vrea o pauza si distanta la tot ceea ce insemn eu pentru ea o perioada. O sa ma sune cand vrea sa iesim si ii ok! Am zis ca eu as fi stat cu ea cu tot dragul, dar daca mereu o sa zica de mine ca ii e rusine sa iasa cu mine, sa inceapa sa ma ignore si sa ma trateze urat atunci nu are rost. De ce? De ce sa o mai ajut eu? A facut situatia ca si cum ea e victima si sunt nevoita sa o ajut din cauza ca ea a incercat sa ma schimbe, sa ma ajute sa ma schimb si nu a reusit. Simte ca ii sunt datoare cu asta! Tot timpul am dus-o cu masina oriunde si am facut multe gesturi minore. A zis aseara ca ea cu ce iese in minus? Ca nu are cine ii deschide o sticla de apa plata Dorna, cine ii cumpara zmeura, unele cadouri, cine o ajuta si o ducea unde isi dorea cu masina...Ce credeti? Sa ma mut cu ea? Merita sau nu?

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Stai asa, deci sinteti amindoua fete si nu sinteti lesbiene, da? Ca sa imi fie ceva clar. Daca nu sinteti lesbiene si nici de sex opus cit sa zic ca esti baiat si macar pentru sex ar merita sa te muti cu ea, pot sa iti zic fara urma de indoiala sa o dai draq. E genul ala de prieten care e prieten doar cand are nevoie de tine, si in rest poti sa crapi, ca nu il/o intereseaza. Vezi-ti in continuare de viata ta linistita.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Te manipuleaza cum vrea.
Scapa de ea.

| Zaygon a răspuns:

Categoria: scorpie cu pretentii. Scapa dracu de ea si gata.

| moshulica a răspuns:

Perceptia MEA asupra problemei.

Pari usor de manevrat de catre cei smecheri, cum e "prietena" ta.
Numai tu esti prietena ei, reciproca nu e valabila.
Te poti muta cu ea dar trebuie sa te gandesti ca foarte curand te va trata ingrozitor pentru a te determina sa pleci de buna voie. E un om care isi urmareste propriile interese si asa va ramane toata viata.
Cat timp va putea sa profite cu ceva de pe urma ta te va tine aproape dar apoi se va debarasa de tine in modul cel mai urit posibil: cu acuze nedrepte si insulte care te vor rani.
Alegerile in privinta relatiei tale cu ea iti apartin, nu-ti pot da un sfat.

| Lawliet14 a răspuns:

O sa te traga numai in jos. Chiar nu gasesti oameni de calitate care sa-ti fie prieteni?

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar ce ai descris tu mai sus nu pare afii decat cea mai mare dusmanca a ta, nu prietena. Asemenea om nu as tine nici pe langa casa mea, dapai sa o mai invit inauntru.
Tu chiar nu realizezi ca fata asta matura cu tine? Ca te pune jos si curand vei ajunge in depresii sau in situatia de sinucidere? Nu glumesc, fugi cat poti de departe de acesti oameni.
Categroci sa nu te muti cu ea, iar daca poti sa stai la 100 m departare de ea, intotdeauna!

| WaterDrop a răspuns:

Hahahahahaha. Prietena ta este doar o superficiala de 2 lei si ipocrita pe deasupra. Daca o poti numi prietena, cred ca trebuie sa inveti sa te documentezi mai bine despre acest termen.

Profita de pe urma ta si atat.Te invidiaza si cu prima ocazie care ar pune`o mai sus decat tine, ar accepta`o, orice ar implica aceasta ocazie.Sa nu faci greseala sa crezi ca iti este prietena, esti doar naiva din pacate pentru tine.

Prietenie, heh, daca tu greseai cu ceva, as fi facut la fel ca tine sau chiar mai rau in greseala ta, doar ca sa nu pice vina asupra ta.Asta inseamna prietenie.Ce ai tu cu ea, este o simpla relatie de interes.Profita de tine si nimic mai mult.Te uraste in fiecare seara in care isi pune capul pe perna.

Nu merita nici o alta vorba din partea ta si ar trebui sa-i pui punct, daca esti in stare de asa ceva.Pari o persoana slaba totusi, care apleaca urechea la ce`i spun altii/ele.Trebuie sa te gandesti mai mult la ce iti doresti si ce vrei tu si nu altii, pentru ca, sa nu faci greseala sa crezi ca lor le pasa de tine.Nu le pasa.Deloc! Esti singura pe lumea asta, pana la proba contrarie.Invata sa-ti apreciezi mai bine apropriatii, pentru binele tau.