| giulia_8691 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna s-a desparit de prietenul ei.cum as putea sa o sfatuiesc ?sa o ajut e foarte trista

14 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Incearca sa fi tot timpul prin preajma ei, sa o faci sa zambeasca.Iesiti sa va distrati ca sa mai poata uita din durerea pe care o are acum. Spune-i ca oricat de mult doare trebuie sa acepte realitatea si sa mearga mai departe oricat ii este de greu.Este greu cand pierdem persoana iubita dar nu putem face nimic,ci doar sa avem taria sa o mergem mai departe, sa privim in viitor, nu in trecut.Ar face bine sa stearga tot ce este legat de el pentru ca asa isi va face si mai mult rau.Sa fie tare, puternica, timpul va vindeca orie rana si totul va fi bine.Ai sa vezi usor usor isi va reveni si totul va fi mai bine.
Bafta si sper sa iti revina repede din starea in care este acumkiss

| MasterYoda a răspuns:

Spune-i ca viata abia acum incepe...

| allynutsa a răspuns:

Pai daca a tinut la el.e bine sa o lasi sa se descarce. dupa ce trece de faza asta.iesit la un suc.la o plimbare.la film.ca fetelebig grin

| Wowhow a răspuns:

Daca as fi in locul ei, mi-ar placea sa imi faci cunostinta cu un alt baiat, care sa ma faca sa-l uit pe fostul. Dar asa sunt eu, nu stiu daca ar functiona la ea.happy

| werewolfbruno a răspuns:

Are balta peste...

| delia1999 a răspuns:

Toti trecem prin aceasta etapa a vietii...
incearca sa o inveselesti si sa o faci sa uite de elwinking

| Reyko95 a răspuns:

Du-te la ea si explica-i ca nu e ultimul baiat din lume sau du-te si vb cu ea glumeste fa`o sa uite de el
Bafta!winking

| GoHyeMi a răspuns:

Stai mereu langa ea, vorbiti despre ce ii place ei mai mult, si da-i poezia asta http://denisa-ioana07.blogspot.com/2012/03/te-iubesc-vorba-in-vant.html, o sa o intareasca si o sa o ajute!

| Iszabel a răspuns:

Pai trebuie sa se descarce de stresul neurologic provocat de acest shoc emotional care pentru majoritatea dintre noi este devastator dpdv sentimental si psihik.

| Iszabel a răspuns:

Pai trebuie sa se descarce de stresul neurologic provocat de acest soc emotional care pentru majoritatea dintre noi este devastator d.p.d.v sentimental si psihic.

| Iszabel a răspuns:

Pai trebuie sa se descarce de stresul neurologic provocat de acest shoc emotional care pentru majoritatea dintre noi este devastator dpdv sentimental si psihick.

| Iszabel a răspuns:

Pai trebuie sa se descarce de stresul neurologic provocat de acest shoc emotional care pentru majoritatea dintre noi este devastator d.p.d.v sentimental si psihick.

| Iszabel a răspuns:

Pai trebuie sa se descarce de stresul neurologic provocat de acest soc emotional care pentru majoritatea dintre noi este devastator din punct de vedere sentimental si psihic.

| xxWhiteAngelxx a răspuns:

Spune-i ca toata lumea trece prin asa ceva si ca nu trebuie sa gandeasca mereu negativ.sa gandeasca pozitiv! Spune-i ca nu trebuie sa fie trista, ca mai exista baieti pe lumea asta de care se poate indragosti. Mergeti impreuna la un film, sau la shooping ca sa o faci sa uiti