Important e sa-i placa ei, nu tie! Daca ea e fericita cu el, nu are rost sa te bagi!
INCEARCA SA O IEI INTREBAND-O PE EA CE PARERE ARE DESPRE EL AI MAI ALES CE DEFECTE CONDIDERA CA ARE SI DE AICI INCEPI SI DISCUTI CU EA MOTIVAND CA ITI SPUI SI U DOAR PUNCTUL DE VEDERE.
Daca e indragostita, orice ai zice va fi in zadar.
Ii poti spune, cu frumuselul, ca X nu e de ea, ca sunt diferiti, etc, dar ea va contracara cu lucrurile care-i plac la X.
Fii alaturi de ea si atat. Mai devreme sau mai tarziu isi va da singura seama daca merita sau nu relatia. Acum insa... nu are ochi/urechi decat pentru X...
Poate ca aveti gusturi diferite in materie de baieti si e doar parerea ta sau poate ai dreptate si ar trebui sa ai ceva "dovezi" (ce stiu eu...glume urate la adresa ei, gesturi naspa, ca l-ai vazut cu altcineva) pentru ca ea sa te creada si sa nu se supere sau macar sa-si puna un semn de intrebare in legatura cu relatie pe care o are cu respectivul.
Spune-i sincer, direct si fara ocolisuri parerea ta, dar insista asupra faptului ca e doar o parere si nu i-o "tranti" din senin, ci asteapta sa se puna problema sau sa iti ceara ea parerea. Fii diplomata!
Pai e simplu, nu-i zici nimic! E cumva prietenul tau? Nu, deci nu e cazul sa zici nimic, banuiesc ca e destul de mare sa ia singura hotararile astea...
Eu iti propun sa astepti pana la prima dovada de "marlanie", apoi sa o iei cu binisorul si sa ii sugerezi ca poate asa e el si ca mai are balta peste.