O persoana care te vrea doar pentru ea, nu vrea sau chiar ii e imposibil sa te vada apropiat/a si de alte persoane.
O persoana care as sta la 12 m de ea, cu atat mai putin sa imi fie iubita.
Pe scurt: daca nu vrei sa te transformi in psihoterapeutul de serviciu non-stop cauta alta prietena.
Stilul de atasament al unei persoane se dezvolta in copilarie: siguranta, anxietate sau evitare.
O persoana care a crescut in siguranta are incredere in ea, "se poseda pe sine", isi poate satisface nevoile personale si stie cum sa satisfaca nevoile altuia.
O persoana care a dezvoltat un stil de atasament anxios are nevoie de asigurari permanente si trebuie sa fie in permanenta cu persoana iubita pentru a se simti in siguranta. Un asemenea stil il indeparteaza insa la un moment dat pe partener.
Pentu mine, o persoana posesiva este o persoana sufocanta, care nu-mi da libertate.
Prefer sa nu ma apropii de asemenea persoane.
Pai eu cred ca toti suntem posesivi fata de partenerul nostru, dar nu foarte exagerat desi uneori din cauza lipsei posesivitatii apare infidelitatea.
eu cred ca o persoana posesiva este o persoana cu care nu poti purta o discutie relaxanta si linistita, cu logica, fara ca persoana posesiva sa nu reactioneze in feluri ciudate si sa interpreteze aiurea. o persoana posesiva crede ca toate persoanele de sex opus cu care vorbesti iti sunt amanti/amante si uneori chiar face ceva in privinta asta in sensul ca le psune lor in fata sau iti face tie circ din cauza asta.
anonim_4396 întreabă: