Salut. nu prea sunt in masura sa vorbesc, avand in vedere ca sunt mai tanar. Dar voi incerca sa te ajut. De faptul ca tu o iubesti, nu ma indoiesc. Te-ai intrebat insa daca ea te iubeste cu adevarat? Iubirea presupune incredere in partener, iar daca ea e geloasa, inseamna ca nu are incredere in tine, deci... daca te-ar iubi, te asigur ca nu ai plictisi-o deloc. Simti si tu asta. Orice cuvant, orice privire din partea ei e ca o binecuvantare pentru tine. Pentru ca ai facut din ea centrul universului tau. Asta e iubirea. Se pare insa ca ea inca nu are incredere deplina in tine... Poate o discutie ar fi de folos; incearca-i sa ii castigi increderea; dupa asta, veti fi amandoi fericiti, pentru ca veti gravita unul in jurul altuia, pana la contopirea intr-o singura persoana (asta e viziunea mea asupra evolutiei sent de iubire in cel de dragoste); daca vezi ca ea inca nu vrea sa ti se ofere in totalitate, te sfatuiesc sa te opresti caci s-ar putea ca tu sa fii iubit pe o persoana, care de fapt este altcineva. Sunt inca necopt, nu prea stiu cum stau lucrurile, dar sper ca te-am ajutat! Multa bafta1
Traiti-va clipele frumoase din prezent. Deocamdata diferenta de varsta nu e un impediment, insa daca va ganditi la ceva serios, adica la casatorie (mai ales ea, ca e la o varsta destul de inaintata) ia in calcul si diferenta asta care se va adanci peste ani. Din cate vad, ea te iubeste si vrea sa te aiba doar pentru ea. Si mai e si varsta ei, repet, la care trebuie sa ia o optiune in vederea intemeierii unei familii. DEci e cam grabita.
Daca simti iubire si daruire din partea ei, uita tot ce iti face.
Cand iubesti treci peste orice.
Tu povestesti despre ceea ce simti doar tu pentru ea.Dar ti-ai pus problema daca si ea are(daca mai are) aceleasi sentimente pentru tine? Sau ti-ai pus intrebarea ca atunci cand te-a ales pe tine a vrut sa scape sau sa treaca mai usor peste o alta deziluzie in dragoste? Din cate spui despre ea inteleg ca este cam plictisita de tine si probabil de felul in care te porti cu ea.Dar nu are curajul sa ti-o spuna.Deocamdata.Dar o va face cat de curand.Si cred ca va trebui sa accepti asta.Nu este raspunsul pe care il astepti dar cam asa se poarta fetele(femeile)in asemenea situatii.Va trebui sa aveti o discutie serioasa in acest sens.Chiar daca nu iti va conveni ce va spune.Parerea mea.
Helpmeeveryday întreabă: