| n3og3n a întrebat:

Prietena mea ezita sa ma prezinte parintilor si noi suntem de aproape 3 ani impreuna, imi tot zice ca tatal ei este perfectionist ce ar putea insemna asta? si cam evita sa ii cunosc!

Răspuns Câştigător
| CristinaForTPU a răspuns:

Buna! sa inteleg ca tu vrei sai cunosti parinti, si ea nu vrea? Daca e asa inseamna ca la ea in familie parinti ei nu e de acord cu tine, sau i e frica de reactie lor.

Daca tu nu vrei si ea vrea sa i cunosti. Inseamna ca tie cam frica de reactia lor? Daca le cunosti parinti va fi foarte simplu. O sa te intelegi cu ea superb daca ebig grin deoarece ai alt tupeu daca i cunosti parinti.

Iti urez succes!
fundita te rog?puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Părerea mea că tipei îi este ruşine cu tine.Adică nu eşti pe gustul familiei, că perfect,(dacă taică-su este perfecţionist)Încă nu sa născut nimeni!
Sau are un secret pe care tu nu trebuie să-l afli! Crăciun fericit!

| Traianosik a răspuns:

In cazuri de genul asta exista cateva variante: 1) Nu esti pe gustul parintilor fetei;
2) Poate fetei ii este rusine sa te prezinte familiei si vrea sa tina secreta relatia.
3) Poate are pe altcineva si nu vrea sa afli asta mai ales de la familia ei.
Sfatul meu spune-i fetei ca vrei sa ii cunosti parintii si ca o sa te comporti ca un gentleman cu ei si daca zice nu du-te cu fortawinking

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Du-te cu colindul la ei

| Resurrection a răspuns:

Probabil ca ii este frica de reactia parintilor ei care inca cred ca este prea mica pentru baieti sau cv de genu.

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Si mie imi era frica de parintii mei... Nu au fost nicicand rai cu mine si tot timpul venea vorba :" GAGICU' TAU!". Dupa vreo 2 ani de relatie m-am hotarat sa le spun parintilor, bine, eu eram si mica...Intreaba-ti prietena ce vrea sa zica prin : PERFECTIONIST.
FUNDA? puppy dog eyes

| LovelySmile98 a răspuns:

Nu cred ca este pregatita sa faca acest "pas". Poate mai vrea sa treaca ceva timp (chiar daca deja au trecut 3 ani ).Sau poate cine stie poate tatal ei este prea sever si vrea sa fie totul perfect (vrea un baiat care sa o merite pe fata lui) asa sunt toti parinti pana la urma.

| UrsuletssDePlus a răspuns:

Nu vrea sa ii cunosti pentru ca ea poate o sa creada ca tu ai zis ca parintii ei sunt intr-un anumit fel