Convoac-o la o discutie despre voi. Intreab-o daca e fericita. Vorbiti cu sinceritate... Daca asa e, propune-i o pauza. Are sa-ti fie recunoscatoare. Daca e sa nu mai vrea sa se intoarca la tine, macar nu-ti mai pierzi timpul cu cineva care, de fapt, nu te vrea.
Cred ca cel mai bine ar fi sa discutati. Duceti-va undeva intr-un weekend relaxant si acolo vei putea discuta in liniste. Intreab-o daca este fericita, ce parere are despre relatia voastra etc. Oricum prietena comuna ar fi trebuit sa taca. Nu trebuia sa se bage in relatia voastra. Fiecare cuplu isi rezolva problemele singur.
Poate a inteles tipa gresit, sau poate vrea sa va desparta. Poate a scos din context ceva de genul "inca ma mai gandesc la fostul..." si tie ti-a redat "inca-l mai iubesc pe fostul"... e mare diferenta! Daca intre voi merge prost, poate asa e, caz in care eu i-as zice-o : "Eu cred ca tu inca mai tii la fostul tau..." si vezi ce zice. Daca, din contra, intre voi merge brici, poate ca n-ar trebui sa-ti pese ce a zis "prietena comuna".
anonim_4396 întreabă:
AnaMaria039615 întreabă: