| Andrei48c00 a întrebat:

Prietena mea ii spune celui mai bun prieten problemele noastre de relatie.Probleme mari nu avem dar prin chestia asta eu ma simt si mai mult nerespectat/nerespectat.Eu cel putin nu as putea niciodata sa o vorbesc pe ea pe la spate pentru ca o iubesc enorm.

21 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Tocmai o vorbești pe la spate...

| Violleta2022 a răspuns:

Da-i papucii!
Daca nici macar atat lucru nu-i capabil sa tina doar intre voi, ce incredere poti avea intr-un asemenea om, care fuge sa spuna secretele voastre intime, altora?

Nu tu respect nu tu loialitate, nu tu dragoste din partea ei, doar barfa pe la spate...fiiindca prietenul ala este mai valoros decat tine.

| Andrei48c00 explică (pentru Violleta2022):

Ea e fata buna in schimb dar cred ca problema e la mine defapt.Probabil cred ca iubirea e ca in povesti si viata imi spune ca nu e asa...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei48c00):

Ea e fata buna?
Cum poti considera pe cineva "fata buna" cand primul lucru care-l face dupa ce pleaca de la tine, este sa alerge la altul si sa-i povesteasca absolut tot ce discuta sau face cu tine?
Doamne, cat esti de naiv!
Baiete, trezeste-te la realitate, ca asta este de fapt o jigodie, care barfeste pe toti inclusiv pe tine.
Daca avea respect si cat de cat sentimente pentru tine, nu spunea nimic din relatia voastra, nimanui.

| Violleta2022 a răspuns:

Trebuie sa-ti mai spun ceva: iubirea adevarata chiar este ca-n povesti! O pot confirm cu mana pe inima si nu pentru 1 an doi, ci pentru o viata.
Iar ce experimentezi tu acum cu fata asta, nu-i iubire adevarata si nu as numi-o nici macar iubire, din partea ei, tocmai pentru ca nu-ti este loiala, nu te iubeste, doar te barfeste si spune tot ce faceti altuia, pentru care are mai mult respect si probabil sentimente.

Sincer, imi este mila de tine, ca nu ai habar ce isneamna sa primesti inapoi aceeasi dragoste, sa imparatsesti aceeasi iubire... pentru ca nu ai intalnit-o inca!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și?

| dullcat a răspuns:

Buna.Probabil simte nevoia de a se descarca si a primi un sfat.Dar zi-i prietenei tale fix cum ai scris aici, ca prin asta te simti nerespectat, si ca doresti sa le rezolvati fara sa afle altii.

| Freya1 a răspuns:

Problema e ca voi doi nu comunicați.

În primul rand când aveți prieteni de sex opus,trebuie sa ii aveți împreună.Nu ea iese cu baieti, si tu cu fete, ca nu se face.
Pe urma, dacă aveți o problema trebuie sa o discute cu tine.Iar dacă o discuta cu tine și tu o ignori, asuma-ti ca va vorbi cu altcineva ce o va și asculta.

| Lioana a răspuns:

Ei i-ai spus ca te deranjeaza treaba asta? Poate nu-si da seama ca nu e bine ce face.

| Andrei48c00 explică (pentru Lioana):

I.am spus....Nush ce sa zic...

| Lioana a răspuns (pentru Andrei48c00):

Si cum a reactionat?

| Andrei48c00 explică (pentru Lioana):

Nu prea m.a inteles.Si tot asa face.Simt ca problemele trebuie sungur sa mi le rezolv, sau cu voi.Asta e o alta proble a care ma deranjeaza, parca nu am avea o relatie....imi fine

| Hammurabi a răspuns (pentru Andrei48c00):

Eu pricep ceva mai greu așa că nu te supăra că te întreb.
Tu de unde știi ce-i spune ea prietenului ei?
Îți spune ea că i-a spus prietenului?
Sau îți spune ție prietenul ei ce-i spune ea lui?
Că e cam confuză chestia.

| Andrei48c00 explică (pentru Hammurabi):

Vorbeste codata cu el.Nush, se simte man.Ei sunt doar prieteni buni ca ii stiu, deci nu e problema ca ma inseala sau altceva

| Hammurabi a răspuns (pentru Andrei48c00):

Păi poate nu vorbește de problemele voastre (că nu prea ar avea logică)
Eu nu mi-aș face probleme în locul tău, atât timp cât am doar presupuneri și nici o dovadă sau confirmare a ceea ce presupun.

| VoidEternal a răspuns:

Sa discuti cu prietenii probleme pe care le ai in relatie nu inseamna sa iti vorbesti pe la spate partenerul. Mai dubiosel este ca cel mai bun prieten al ei e un tip. Dar asta e deja alta discutie.

| anonim3247 a răspuns:

Așa fac și femeile măritate de soții lor
- se întâlnesc 3 - 4 și din proști și idioți nu îi scot pe bărbații lor
- pe ăștia îi doare undeva de ce spun nevestele de ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-adevar, e un gest mai putin placut si respectos ceea ce face ea, si anume sa dea din casa. Inteleg ca nu te simti respectat si luat in serios. Trebuie sa-i spui ca te deranjeaza acest lucru si ca nu e ok ce face.

| 199onur7 a răspuns:

Trebuie sa fi prost rau ba da rău de tot sa crezi ca ăla este prietenul ei cel mai buna. Trezește si deschide ochi Andrei.

| 199onur7 a răspuns:

Intre o fata si un băiat intre un bărbat si o femeie nu există prietenie Asta nicidoată cat ai sa trăiești minciuna asta si vrajeală asta sa nu o halești nicidoată da niciodată in viața ta. Ce face ia si cum te vinde ia pe tine la ăla și te vorbește pe la spate la alți nu face de cât sa arate cine este ia cu Adevărat deschide ochi Andrei un om care te vinde o dată mereu o va face ca știe... mereu vei fi o opțiune pentru ei nimic altceva. Ma jur pe Dumnezeu imi pare rău câți spun Adevărul da asta este cu Adevărată Adevărul imi pare ca te rănesc da trebuie sa deschizi ochi Andrei cat mai repede posibil ia pentru ia nu ești decat o opțiune. Nimeni nu o sa fie atâta de sincer ca mine îți spune fratele tău nimeni nu o să-ți spună astea in față da bine ști Adevărul decât sa fi mințit înșelată mai bine ști Adevărul.

| EliLeli a răspuns:

Spune-i si tu ei ca te cam deranjeaza lucrul asta.