anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea ii zicea prietenului meu comun ca ii trimit mesaje de buna dimineata si ca o stresez. L-am intrebat si pe el daca vreodata a zis ceva aiurea la adresa mea catre ea. A zis ca nu, dar era dubios cum ma trezeam eu dimineata sa ii trimit ei mesaje mereu. Era de banuit si foarte ciudat. Nu era adevarat! Uneori cand mergeam la facultate dimineata ma gandeam si la ea. Sa-i trimit un mesaj si sa vad daca e totul ok. A zis ca o apreciaza din cauza a ceea ce a incercat sa faca si mai exact sa scoata un om din mine ca ea nu avea rabdare si cu mine chiar a avut. Amandoi au avut treaba cu mine ca uneori ma asez ca o vaca. Nu e stilul meu in a ma aseza ca o pitipoanca si fals. Ma asez atent si ok. Ea mereu imi zice ca grupul meu de prieteni e de parere cu ea. Suntem colege de apartament, dar eu momentan sunt acasa si merg doar de la 1 Octombrie. Nu am mai cautat-o de fel si acum m-am uitat ce dragut ii raspunde prietenului asta comun. E si el din acelasi oras si e in avantajul ei sa-i vorbeasca frumos cum nu cunoaste pe nimeni. M-am atasat de ea si imi pare foarte rau, dar de vreo 4 zile nu am mai cautat-o de fel. Daca m-a sunat ea i-am raspuns si cam atat...ce ma sfatuiti sa fac? Sincer cand merg nu am chef sa ma ignore si sa ma simt ca si cand cu mine ii e rusine

3 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

1. Greu am destelenit ce ai scris.
2. Cauta pe altcineva. De obicei, prieteniile se strica cand stati in aceeasi casa pentru ca va vedeti defectele.

| MorganaM a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti gasesti alta colega de camera sau sa stai in chirie. chiar cred ca merita si cred ca ea este o persoana oribila! Cum sa zica ca te asezi ca o vaca?! Nu exista asa ceva! Mereu cauta sa te jigneascca si asta mi se pare scandalos! Are nevoie de un bufon, ma gandesc.

| bili a răspuns:

Cel mai bine e sa incerci sa o ignori un timp, face asta pentru ca o bagi prea mult in seama, si se crede importanta, si pe tine te ia in desconsiderare. Las-o un timp sa vezi ca te va cauta ea pe tinewinking