Mulțumesc de răspunsul tău, m-a ajutat mult să-ți înțeleg problema. Legat de slăbire, dacă poți sau nu poți asta tu ști, cert e că trebuie voință și perseverență dar o persoană bună face mai mult decât o persoană slabă.
În privința relației dintre tine și ea, cred că doar s-a folosit de tine. Pentru binele și sănătatea ta îți recomand să închei prietenia cu ea, știu că poate au fost clipe frumoase, dar nu vreau să ajungi să suferi din pricina lor, căci suferința cauzată va face să fie ca un nimic clipele dulci.
Uită-te împrejur sunt sigur că poți găsi o prietenă la fel ca tine, și nu mă refer la aspect ci la caracter căci acela contează.
Dacă mai ai nevoie de sfaturi, te rog nu ezita să mă întrebi.
Aș vrea să știu de ce ai gândirea aceasta "probabil sunt așa și greșesc mult" încearcă să comunici cu ea sau dacă vrei cu mine despre greșeala care te-a adus în situația de față sunt sigur că se poate găsi o multitudine de soluții!
Mi-a zis ca ii e rusine sa iasa cu mine. Mi-a zis ca ma asez ca o vaca, ca daca voiam sa slabesc o puteam face deja si sa arat ca ea in 3 luni. Mereu imi repeta ca o iubeste pe prietena ei cea mai buna, fratele ei si bunici atat. Recent mi-a zis ca nu ii mai sunt nici macar draga si ca o irit. Am facut multe gesturi pentru ea, dar aparent gesturile nu au ajutat-o cu nimic. Azi am incercat sa o chem intr-un loc frumos cu prietena ei si sa mergem toate trei, dar a zis ca are multiple motive sa nu iasa. Am zis ca vreau sa ne simtim bine toate trei, dar ea mi-a zis ca asta e problema ca ea nu se simte...:\
Mi-a dat unfollow pe Instagram. Am intrebat-o de ce? A zis ca asa a vrut. A inceput sa posteze poze cu prietenele ei, dar cu mine nu a pus niciodata...m-am gandit sa o intreb care e motivul pentru care mi-a dat unfollow. Mi-am pus profilul privat sa nu-l poata vedea. Eu am lasat pozele cu ea si nu i-am dat unfollow. Crezi ca ar mai trebui sa o intreb? A zis ca vrea sa ia o pauza si sa se concentreze pe ce are de facut momentan, iar cand isi revine ma cauta. Eu ii creez o stare de nervi si are nevoie de o pauza.
NU, deoarece motivul e rușinea când este cu tine, orice alt răspuns ți-ar da e fals și mincinos. Pauză, da are nevoie pentru că nu mai are nevoie de tine te folosește ca pe un șervețel și apoi te aruncă. Va veni la tine când are nevoie tu până atunci caută pe cineva care într-adevăr te merită și pe ea uit-o, ca relație de prietenie și comportă-te cu ea ca o colegă, nu prietenă ca să nu ajungi să fi rănită mai rău.
Aseara m-au chemat ea, prietena ei cea mai buna si inca o prietena comuna la gratare. Am acceptat deoarece eram fericita ca am luat un examen important pentru mine. A fost totul bine pana dimineata pe la ora trei cand ajungem acasa si o las pe cealalta fata in intersectie undeva aproape de casa ei. Prietena ei cea mai buna a inceput sa urle la mine cum pot sa nu o duc pana acasa la ora 3 noaptea. De ce nu merg roata si o las asa? Ce gest urat din partea mea? Ma grabeam foarte tare si trebuiau sa fie multumite ca le-am dus pe ele pana in fata portii. Asa zisa mea prietena a zis ca da a deranjat-o gestul meu si ca isi da seama din gesturile astea ce fel de persoana sunt. Mai avea 20 de m tipa pana acasa. Era foarte departe sincer I-am scris ca ma retrag si ca mi-am dat seama cat de rea este si cata rautate are in cuvinte. A zis cum imi permit eu sa o fac pe ea rea? Eu i-am intors spatele si sa nu ma compar cu prietenele ei! Cu mine nu punea poze pentru ca nu simte asta! Mi-a zis ca prietenelor ei li se pare ca sunt o ciudata. Inainte de la 1-10 ii eram draga undeva la 3 si aveam sanse. Acum sunt la 0. Am zis nu e mare diferenta oricum si nici nu ajungeam departe. Ma doare foarte tare ca m-am atasat de ea si am ajuns sa tin foarte mult la ea. O sa regrete posibil mai tarziu! Nu stiu! ( Lasa-mi Instagram-ul tau sau Facebook-ul daca vrei )
Mulțumesc de răspunsul tău, m-a ajutat mult să-ți înțeleg problema. Legat de slăbire, dacă poți sau nu poți asta tu ști, cert e că trebuie voință și perseverență dar o persoană bună face mai mult decât o persoană slabă.
În privința relației dintre tine și ea, cred că doar s-a folosit de tine. Pentru binele și sănătatea ta îți recomand să închei prietenia cu ea, știu că poate au fost clipe frumoase, dar nu vreau să ajungi să suferi din pricina lor, căci suferința cauzată va face să fie ca un nimic clipele dulci.
Uită-te împrejur sunt sigur că poți găsi o prietenă la fel ca tine, și nu mă refer la aspect ci la caracter căci acela contează.
Dacă mai ai nevoie de sfaturi, te rog nu ezita să mă întrebi.
Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni. Un prieten adevarat nu ar zice niciodata ca ii este rusine sa iasa cu tine.