anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea mă ignoră cam de două luni și nu înțeleg de ce. Ce e drept, fac glume proaste, dar nu le fac din răutate, ci din prietenie. Sau poate îi place de mine și cred asta din mai multe motive: într-o zi m-a întrebat dacă vreau să chiulesc de la ore cu ea, am refuzat-o și după nu a mai chiulit, iar când am intrebat-o a zis că nu voia sa chiulească singură și de fapt avea cu cine, totodată discuta cu mine despre problemele ei personale. Chiar m-a întrebat și dacă o plac. De asemenea, m-a întrebat și prietena ei dacă o plac, spunând că așa a auzit de la cineva.
Când a întrebat-o colegul meu de bancă ce are cu mine, a zis că o plictisesc.
Menționez faptul că înainte mergeam împreună până acasă.
O fi din cauza că m-a vorbit de rău prietena ei care nu mă suportă.
Este posibil să mă placă sau doar îi sunt antipatic?

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Posibil sa te placa.
Daca o placi si tu,comporta-te frumos, lasa glumele proaste, fii prietenul care crede ca esti si reincepe sa mergi acasa impreuna cu ea.
In timp, vei afla adevarul, poti fi sigur!

| darrio2007 a răspuns:

E din cauza glumelor proaste pe care le faci. Spui ca le faci din prietenie dar ea le interpreteaza altfel, ca lipsa de maturitate.

| Violleta2022 a răspuns:

Nici un om cu bun simt care are o prietena nu face glume proaste pe seama ei si nici nu o jigneste ca sa se simpta el important.
Aste este un lucru extrem de urat si dezgustator si meriti ca fata aia sa te ignore si sa te ocoleasca pe viitor.

Oamenii care fac acest lucru ajung sa fie ocoliti de prieteni si in general sa fie eliminati din orice grup, pentru ca nesimtirea este mai mare decat placerea de a rade de cineva care nu te respecta.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Sincer, nici eu nu făceam glume proaste dacă ea nu începea

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Retine un lucru pentru toata viata: nu fa glume proaste cu fetele, mai ales cu cele care iti plac, pentru ca le indepartezi instantaneu si le schimbi total parerea despre tine.
Fa glume proaste doar cu prietenii tai, baieti, ca aia te inteleg.

| Hyperion7 a răspuns:

Da de ce nu îți tai de la rădăcina orice dubii și vorbești tu personal mai bine?
Ea e singura care îți poate oferi un răspuns concret, ceea ce ți se oferă pe TPU este distorsionat și de faptul că nu e suficient de detaliata problema ta și pot lipsi anumite chestii
Dar dacă vrei, lasă-mi un mesaj pe ig la mihai._. 1829 și lămurim mai multe despre asta și eventual să-ti dau un sfat in aceasta privință

| anonim_4396 explică (pentru Hyperion7):

Mă gândeam să vorbesc cu ea, dar mi-e teamă să nu mă ia la mișto. Apropo ți-am dat follow pe Instagram.

| Hyperion7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca mi-ai spune cine ești, ar fi perfect happy
Dă-mi mesaj pe insta și vorbim acolo

| anonim_4396 explică (pentru Hyperion7):

IG: random_man911

| helpforyou a răspuns:

Este doar dreagoste adolescentina.

| anonim_4396 explică (pentru helpforyou):

Mai exact? E de bine sau e de rău? Nu cred că i-ar plăcea de mine că ei îi plac alt gen de băieți.

| helpforyou a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai exact, este o experienta pe care trebuie sa o traiesti. Astfel capeti maturitatea necesara pentru iubirea care va tine toata viata.