Fiecare dintre voi ar trebui sa va schimbati comportamentul.
Nu degeaba se spune: "tot ce seamana, sea aduna", "omul de la prieteni se cunoaste".
Tu le vezi asa pe ele. Ele cum te vad pe tine?
Dar cei din exterior cum va vad, impreuna si separat?
E clar ca aceasta prietenie e mai mult pe foloase, ea incearca sa te manipuleze, dar vede ca nu reuseste si se indeparteaza discret de tine, incercand sa te faca pe tine vinovata si de aceasta intamplare.
Am avut si eu astfel de prieteni, iti erau alaturi cat aveau nevoie de tine.
Eu zic ca mai bine ar fi sa renunti la aceasta prietenie, daca nu merge, nu merge, nu are rost sa te lasi influentata de o asemenea persoana.
Eu spun mereu, ca daca vrei sa zici ceva, o poti face ca o gluma, nu ca o critica, cel putin in situatile descrise de tine eu as spune-o mai mult ca o gluma, dar slabe sanse, personal nu m-ar deranja asa ceva.
Cel mai bine te distantezi de ea, e clar ca vrea sa te manipuleze si sa te foloseasca.
Eu as incepe sa-mi caut alti prieteni la care sa nu fie asa complicata situatia si sa iti placa sa stai cu ei, pana la urma asta conteaza, sa iti placa sa stai cu ei si sa te distrezi alaturi de ei. Deci, muta-te cu alta colega si cauta-ti alti prieteni, asta-i sfatul meu.
Eu nu as considera ca ar trebui tu sa te schimibi, ok daca ceva nu ii place la tine nimeni nu o impune sa stea cu tine, nu te-as sfatui sa ai asa prietene si chiar bine faci ca esti de partea tatalui tau si iti asculti tatal, mai bine termina prieteniea cu ea ca nu te va aduce la nimic bun.