| enache_stoica a întrebat:

Prietena mea nu e deloc geloasa. Sa ma ingrijorez?

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

poate are o incredere exagerata in tine.sau poate nu-i pasa.este o situatie dificila mai bine discuti cu ea ce se intampla.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nici sotul meu nu este gelos deloc. Si sunt sigura ca ii pasa. Doar ca are incredere in mine si simtul proprietatii asupra mea este mai putin pregnant. Si asta e foarte bine. Eu zic sa o lasi asa cum e. E foarte placut sa nu ti se faca scene de gelozie din nimic. Nu cred ca iubirea se masoara in gelozie.

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

I-ai dat motive si ea nu a avut nicio reactie, sau pur si simplu daca nu-ti face istericale tu ai impresia ca nu-i geloasa? Poate nu arata. Sau poate chiar nu e! Tu asociezi gelozia cu iubirea? Adica, crezi ca daca nu manifesta gelozie nu te iubeste?

pupimik
| pupimik a răspuns:

Sa te bucuri. Macar nu iti face scandal daca te vezi cu o fosta colega...sau cu o vecina si stati la o tigara.Stie sa faca diferenta intre sentimentele tale pentru ea...si amicitia dintre tine si alte fete.
Asta pana la proba contrarie.In cazul in care are aceeasi pretentie de la tine...si ea se vede cu o gramada de baieti.Atunci ai motive de ingrijorare.Oricum...eu as fi cu ochisorii in 13 directii si as afla cine sunt prietenii ei cu care petrece timpul cand nu e cu tine.

| LuS[z] a răspuns:

NU NEAPARAT. POATE CA ARE FOARTE MARE INCREDERE IN TINE SAU PUR SI SIMPLU NU PREA II PASA DE TINE.

| kh1ss a răspuns:

Ar trebui sa te bucuri ca ai o prietena care are incredere in tine si nu este geloasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar crezi ca nu e? Daca reuseste sa se poarte ca si cand n-ar fi geloasa si relatia voastra merge bine, bucura-te si pastreaza starea asta a lucrurilor!

| emanuela_rascu a răspuns:

E cam ciudat, totusi. Femeile sunt de obicei geloase, macar un pic. Daca era geloasa cu fostii prieteni, iar cu tine nu e, s-ar putea sa fie ceva la mijloc. De cat timp sunteti impreuna?

| bogdan_branda a răspuns:

Frate, eu m-as bucura in locul tau. Mai rar asa ceva. Oricum, ca sa fiu si serios un pic, intr-adevar, unde e iubire e si putina gelozie. Dar poate se abtine, ca sa nu te supere. Discuta cu ea.

| mariana_uram a răspuns:

Nu neaparat. Poate nu e genul ei sa fie geloasa. Ar fi mai bine sa te bucuri. tongue