| vlad_ruta a întrebat:

Prietena mea se poarta ciudat – nu ma cauta, chiar ma evita si prefera sa faca orice altceva decat sa se vada cu mine. Pe de alta parte, spune ca ma iubeste si nu vrea sa ne despartim sub nicio forma. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| ana_maria_ionescu a răspuns:

Poate trece printr-o perioada mai dificila. La munca e ok? Familia ei cum e?

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti sti ce se intampla cu ea. Si presupunerile pot fi gresite si pot strica tot. Poate ca are o problema de sanatate, poate ca are o problema in familie care o macina dar pe care nu are curaj sa ti-o impartaseasca. Sau poate are o alta relatie si te pastreaza ca umbrela de vreme rea. Paleta posibilitatilor e prea mare.
Atitudinea inteleapta mi se pare sa discutati serios. Invit-o la o cafea sau la o masa intr-un loc linistit, fara muzica data la maxim, astfel incat sa puteti vorbi. Spune-i cinstit ce te framanta si cere-i aceeasi onestitate. Poate problema voastra se va rezolva surprinzator.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Fiecare fata trece la un moment dat printr`un moment in care simte ca s-a cam saturat de prietenul ei.Si vrea sa faca altceva. Poate are optiuni mai interesante decat statul cu tine.Cauta si tu ceva interesant de facut.Mergeti la... piscina de exemplu (daca in orasul vostru este piscina acoperita)...sau chiar si in aer liber. E foarte placut sa stai in piscina calda...si sa vezi oamenii pe strada imbracati cat se poate de gros.
O alta varianta ar fi sa nu o mai cauti nici tu cateva zile. Da-i de inteles ca daca are chef de tine...sa fie ea cea care te cauta.
A...si mai exista o varianta. Dar nu vreau sa fiu rea. Daca vrei sa te desparti de o persoana...si observi ca nu poti scapa de ea cu una cu doua... ce faci? Ii dai motive sa se desparta ea de tine.Nu vreau sa iti bag idei in cap... dar n`ai de unde sa stii ca ea nu face la fel. Trebuie sa vezi toate variantele. Cel mai bine e sa ii propui.cum ziceam la inceput...sa faceti ceva interesant. Daca nu accepta... spune`i sa te caute cand are ea chef.Astepti cateva zile... daca vezi ca ea nu da nici un semn... poti sa incepi sa o uiti. E doar una din alea multe care vin si pleaca...

assiris
| assiris a răspuns:

Nu stiu care este relatia cu prietena ta dar daca esti "sufocanta" e normal

| LuS[z] a răspuns:

SCUZA-MA CA TI-O SPUN DAR CAM JOACA TEATRU. ORI TE IUBESTE ORI STA CU TINE LA VRAJEALA?

| monicaclaudia a răspuns:

Poate are nevoie si ea de un pic de spatiu ce sa zic daca ea zica ca nu vrea sa va lasati unica idee ce mi-am facut e asta
Poate e doar o perioada cind si ea e mai stresata ( cu ceva probleme )
Eu te sfatuiesc doar sa ii lasi spatiul ei nu sa o eviti doar sa o intrebi cind prefera sa fie chemata etc etc ( si vezi cit dureaza daca e o perioada scurta ( chiar daca tie o sa ti se pare o eternitate )e ok daca nu. poate ca nu are curajul sa ti zica s-a terminat vezi tu esti unicul care poate analiza bine situatia asta ( eu zic ca sa nu te grabesti daca ztii la ea un pic de rabdare merita ((
PS_ e prima data care se comporta asa sau a mai avut " crize " de acestea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...cui pe cui se scoate! Nu o mai suna atat de des, fii mai rece cu ea dar nu ostentativ, cind o suni, anunt-o ca pleci cu baietii la o bere si, ...vezi cum reactioneaza. Te suna ea dupa o vreme? o deranjeaza ca pleci la bere fara ea? etc. Atunci poti sa evaluezi sentimentele ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie>te inteleg perfect, dar cred ca isi bat joc de noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 caz: eu cred ca te inseala tongue adica a gasit pe cineva care inca nu este sigura ca va fi cu acela si pe tine te are ca "roata de rezerva in caz de face pana", presupun ca intelegi ce vreau sa spun happy. 2-lea caz: Daca te evita inseamna ca nu vrea sa stea cu tine, nu are chef de tine deci relatia voastra nu prea mai exista. Parerea mea las-o in pace cateva zile, daca te suna in maxim 3 zile e bine daca nu, eu zic ca poti sa-ti iei adio de la relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate si eu am aceeasi problema ea zice ca ma iubeste dar nu vrea sa ne vedem ma evita si stiu ca se intelege bine cu un baiat de la ea de la scoala dar cica nu se plac din cate spun ce-i care ii cunosc m-am intalnit si cu baiatu ala si am stat de vorba cu el si alte lucruri am incercat sa o las sa ma caute ea dar ma evita mereu nu suntem de prea mult timp impreuna cam de 2 luni am imi fost si inainte poate ca eu sunt primul prieten al ei ii este teama sa dezvolte relatia si culmea ea imi zicea sa-l las in pace pe asa zisu amic al ei ca de ii fac ceva relatia noastra e ca si terminata si asta ma roade pe mine banuiesc ca-l place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate tot asa se intampla si cu prietena mea ne-am certat acum cateva luni dupa care neam inpacat si acum ne intalnim pe strada stam de vb iesim impreuna in oras problema intervine atunci cand nu ne vedem doua trei zile cand o sun este foarte nervoasa si se supara din orice si imi spune ca nu are chef de mine si asta dupa 2 ani si ceva impreuna sunt exact in situatia ta daca ai rezolvat problema spune-mi si mie cum ai facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi mai indiferent cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu abia m-am impacat cu prietena mea si mi-a zis ca tine la mine, dar ma evita total cand vb cu ea totdeauna are altceva de factut, in schimb se "intelege" bine cu un asa zis prieten care e prieten si cu mine si ma enerveaza de mor.

| oana_cizmasanu a răspuns:

Daca as fi in locul tau, i-as da ragaz, as lasa o pauza in care sa se regaseasca si sa isi dea seama ce vrea, poate asta isi si doreste, dar i-e teama sa-ti spuna. Iar daca chiar te iubeste, va veni ea spre tine

| luckystar a răspuns:

Am trecut prin asa ceva :te evita pentru ca atunci cand esti cu ea faci ceva ce o raneste, vrea sa fie cu tine pentru ca te iubeste asa cum spune numai ca tu o alungi facand ceva gresit.

| ade_tudorache a răspuns:

Eu cred ca isi da seama ca te iubeste si ii e teama de atasament... De cat timp sunteti impreuna?