Timpul este pansamentul sufletului.Incearca sa-i fi aproape gasind preocupari comune!
Mai fetelor nu mai plangeti dupa baieti ca nu merita!
Hai cu melodia:http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I
Stiu ca e greu, dar cu timpul o sa ii treaca si o sa uite de el\ea, incearca sa ii spui si tu sa numai planga degeaba, ca viata merge inainte.
Buna... mai alexandra cu parere de rau iti spun ca nu poti sa-i alungi definitv durerea.Am trecut si eu prin asa ceva, exact cam acelasi lucru si. o prietena tot incerca sa ma scoata din starea aceea. doar ca.nu prea se poate. vezi tu, atunci cand cineva te raneste atat de profund, nu mai ai nici lacrimi, nici cuvinte, nici viitor, nici sperante...Cred ca asa este si ea.
Ce poti face tu? Poti sa-i fii alaturi si sa stii ca nu e chiar usor. poate vor fi momente in care te va respinge pana si pe tine dar e necesar sa stie ca. acolo undeva este o persoana pe care se poate baza...
Eu cand am trecut prin deceptia aceea nu mi-a fost alaturi nimeni cu toata fiinta si am simtit-o.
Stiu ca suna banal, dar fii alaturi! Cam atat poti sa faci pentru ea acum.
Important ca unde a plecat o sa -i fie bine asta conteaza si spune-i ca daca Doamne fereste ar fi murit atunci ce ar face? dai sus viata merge inainte si lumea este mica... cine stie poate se vor reintalni
Sa fie tare, probabil ii este foarte greu fara aceea persoana. Poate se va intoarce in vizita, sau macar vor comunica pe internet sau un telefon.Stati mereu langa ea si ajutati-o sa treaca peste.