| roccomato a întrebat:

Prietena mea vrea sa intrebe si ea ceva! cum sunt barbatii din zodia varsator? Ce caracter au? daca este cineva care are vreo relatie cu un varsator sau sunt casatoriti, as vrea sa-mi spuna si mie. multumesc.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sotul meu e varsator. Este zodia unor mari imparati si vad in sotul meu de ce. Este un tip extrem de inteligent, foarte cerebral, care nu pune mare baza pe sentimente prea mult, cu un simt iesit din comun al dreptatii, cinstei si datoriei, foarte fidel, care in momentul in care se indragosteste o face pentru toata viata. Munceste mult dar si leneveste mult.

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Fiecare este diferit. Se spune ca berbecii ( cazul meu ) sunt foarte tentati de aventuri si ca rar sunt fideli. Eu sunt berbec si sunt foarte fidel si stiu sa respect si sa iubesc o femeie. Horoscopul nu e veridic decat pe alocuri. Fiecare om e unic.

| Anca a răspuns:

Am avut o relatie cu un varsator, am si locuit impreuna ...deci iti pot spune cate ceva.

Oameni mai mincinosi ca ei n-am vazut in viata mea. Fug in permanenta de responsabilitati, le place viata usoara si se plang din orice.
In schimb a fost fidel si de casa.
Insa, prea aerian pentru gustul meu!

cami
| cami a răspuns:

Varsatorii sunt persoane care te surprind mereu, teatrali-stiu sa-si joace bine cartea. Sunt persoane puternice si ambitioase, cu greu vei vedea un varsator care sa cedeze. In viata de cuplu, nu sunt posesivi, insa doresc atentie, si la randul lor vor acorda partenerului o afectivitate indoita. Le place sa ofere, nu sunt zgarciti, ci doar atunci cand economiile incep sa se imputineze.
Daca ai (are) langa tine un varsator, bucura-te, trateaza-l si respecta-l cum se cuvine, si vei fi fericita.

| LoryM22 a răspuns:

Barbatul Varsator e un cerebral cu suflet tandru, iar acest suflet i se vede pe fata. El seduce prin inteligenta, umor si dulceata privirii.

Barbatul Varsator este totusi destul de dificil de descris, fiindca poarta cu sine o întreaga lume de paradoxuri si de contradictii. Are o gândire foarte originala, este curios, îi plac experientele, are oroare de constrângeri si caracterul sau este extrem de independent. Barbatul Varsator lupta permanent împotriva conformismului, a spiritelor conservatoare si retrograde. Iubeste umanitatea în întregul ei si vrea sa o vada progresând... aici si acum!

Unul dintre paradoxurile d-lui Varsator este ca, desi e un progresist si un democrat, desi iubeste noul si se poate adapta din mers schimbarilor neprevazute, poate sa-si uimeasca anturajul prin ideile lui fixe, prin accesele lui de încapatânare sau prin atitudinea sa rigida cu privire la anumite subiecte.

Barbatul Varsator are simtul prieteniei deosebit de dezvoltat si e gata oricând sa-ti sara în ajutor la nevoie, fiind capabil chiar de sacrificiu pentru prietenii sai. Desi traieste mai mult în lumea ideilor, acest cerebral reactioneaza cu precadere la sentimente si afectivitate.

Alt paradox este ca ca barbatul Varsator se simte foarte stânjenit când e vorba sa-si manifeste propriile emotii. Pentru el, cuvinte simple ca "Te iubesc", "Sunt nebun dupa tine" sau chiar "Te urasc" sunt de nespus si e foarte posibil sa nu duca niciodata iubitei un buchet de flori. Poate iubi adânc, dar n-o va arata prea des si, în nici un caz, n-o va arata prin acele mici gesturi obisnuite care fac relatiile sentimentale atât de placute, cu toate ca e înstare sa-si dea si viata pentru aleasa sa. Pur si simplu nu detine cheia subtilitatilor relationale.

Barbatul Varsator poate iubi cu sinceritatea, dar fiindca îi este teama sa-si piarda libertatea, s-ar putea sa se eschiveze de la a-si lua vreun angajament si sa se multumeasca doar cu o suita de povesti de dragoste încântatoare. Cea mai buna solutie pentru el este casatoria din prietenie si complicitate, cu o femeie inteligenta si simpatica, la fel de independenta ca si el, casatorie care va functiona în spiritul deplinei libertati mutuale.

| hândel a răspuns:

Toti oamenii pe care i-am intalnit, si am stiut ca apartin acestei zodii, nu au simtul umorului. Nu stiu daca-i o caracteristica a zodiei, sau a mediului in care au crescut, dar stiu ca nu-mi plac oamenii posaci. Scuze varsatori, nu-i o generalizare, cu numai o observatie personala.

| Munchkin a răspuns:

Iubitul meu este vărsător. Şi nu, nu îţi zic cum e. SÂC!

| Mya a răspuns:

Am avut o singura relatie serioasa si de lunga durata, iar aceea a fost cu un varsator! De asemenea am cativa amici in aceeasi zodie, sincer tot respectul pentru ei! Sunt persoane minunate cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat! Au si ei micile lor defecte, dar atunci cand iubesc, se daruiesc in totalitate. Odata ce s-a indragostit de tine, fi sigura ca te va idolariza si va sti sa te faca fericita, iubesc cu toata fiinta, dar cu conditia sa nu le gresesti, sunt firi hotarate...insa,acestea sunt generalitati! Dupa cum bine observi, parerile sunt impartite.Depinde de multi factori:ascendenti, compatibilitate, mediul in care au trait fiecare... O sfatuiesc pe prietena ta sa il descopere ea insasi si sa nu isi ghideze niciodata viata in functie de zodii!

| alex2009 a răspuns:

Eu sunt o mama varsator,. sincera dau replica inapoi la oricine nu permit sa fiu calcata in picioare. mai bine ma retrag, familia pe primul plan, un pic egoisti si vor totul pentru ei... dupa cum are si numele de varsator, sa te fereasca Dumnezeu sa te contrazici cu el, ca pana nu zici ca el nu te lasa. este foarte secret (nu duce vorba mai departe)

| iris_7882 a răspuns:

De ce nu te uiti pe google? Gasesti acolo tot ce vrei despre zodia Varsator + compatibilitati!

| Ingerash_9146 a răspuns:

Prietenul meu e varsator.Si, e destul de complicata firea lui, dar are momente in care nu ai vrea sa pleci de langa el.Varsatori pot fi asa de dulci, si uneori asa de sacaitori. Dar merita sa ai unul aproape.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt romantici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm pai eu iti zic ce stiu eu si ce am observat.

Tata e varsator si am avut si cativa prieteni varsator.
Relatii de durata nu o sa ai cu un varsator, ii place sa se joace cu mai multe fete in accelasi timp.Nu este fidel, daca nu zici si faci ca el incepe scandalul. Trebuie sa ii dai mereu dreptate, chiar daca nu are dreptate. Are o putere de convingere uimitoare. Nu este statornic.

Si cam atat am observat big grin.

| thestiffmeister1 a răspuns:

Wtf toti credeti in zodii laughing sunteti niste robotei

Întrebări similare