Sa vb cu parintii Este imposibil sa nu o asculte Daca nu va comunica cu parintii si se va lua dupa ce spune lumea va avea mult de suferit
Nu stim cati ani are,nu stim situatia ei familiala, nu ii putem da cine stie ce sfaturi pentru ca oricine i-ar putea da un sfat care sa ii inece toate corabiile, dar in general trebuie sa discute cu parintii in cazul in care are mai mult de 16 ani,am mai raspuns la o intrebare de genul,pentru ca parintii sa ii accepte un prieten trebuie sa il cunoasca,sa vorbeasca cu ei,sa le explice ca e un baiat bun,ca il place ca vrea sa fie cu el,ca nu se va lasa de carte,ca ii va ajuta si la treburile casei,si ca nu va face niciun lucru necugetat referitor la relatie,dar terbuie sa realizeze si ea parintii fac chestiile astea de teama de a nu le pierde pe fete, de teama de a nu-si bate joc vreun golan de ele, sa vorbeasca cu ei sa le spuna ca va fi fetita lor intotdeauna si ca nimic nu va schimba asta si ca la orice greseala pe care o va face respectivul baiat va pune capat relatiei.mai mult de atat nu o pot ajuta imi pare rau
Ei na,daca se iubesc vor trece de toate, si eu am o situatie asemanatoare dar nu pun la suflet parerile rele ale prietenilor, zii prietenei tale sa faca ce o conduce inima nu mandria.ii urez succes.
Pai ea are 18 jumate, iar el 18. chiar veau sa va intreb are ceva importanta daca e o diferenta de varsta?
Depinde de varsta pe care o are daca are peste 16 ani ar trebui sa aiba increderea parintilor in ea daca nu sa incerce sa o promeasca sau poate sal prezinte pe baiat ca pe un prieten foarte bun si pe urma poate parinti o sal simpatizeze.incercati va doresc sa reusiti.
Daca nu e prea mare fata de ea ar trebui sa iese cu el...si daca chiar nu se poate rezolva cu parinti eiatunci ar fi bine sa nu afle...