Uite.spune-i sa nu este vina ta! ea i-a pus sa iasa cu tine nu tu ai vrut.nu are de ce sa fie suparata pe tine.ce conta ca tie nu iti placea. poate anume o face ca sa nu mai fiti prietene nu stiu.dar asa este! bafta!
WOW! Super dificila problema Incearca sa-i explici ca nu-i vina ta, si cand isi mai gaseste ceva prieten poarta-te urat cu el, adica incearca sa-l ignori, sa-l critici vezi tu ce faci...dar eu sunt de parere ca ea daca este o prietena buna te v-a ierta Multa bafta scumpo!
Daca esti frumoasa cred si eu ca toti se aduna dupa tine zile si u ca ai preten si ca ii sparge daca se da la tine... nu stiu zic si eu. A si cu pretena ta poti sa ii gasesti u un baiat eu stiu.
Incurcata rau treaba,dar nu am inteles un lucru, de ce s-a suparat pe tine, asta e daca tipului ii place de tine, SOARTA!, nu vad ce vina ai tu in treaba asta, incearca sa ii explici ca asta e soarta si ca nu e vina ta, pana la urma daca chiar iti este cea mai buna prietena te va intelege, succes :X
Explica-i ca nu-i vina ta.Si incearca sa o convingi ca exista cineva si pentru ea.sau daca se mai intampla poti sa le zici ca tu esti deja cu cineva.Si asa poate se intorc la prieten ta
Nu inteleg dc e furioasa prietena ta pentru ca e aiurea, sa iti dau un exemplu asemanator: am un prieten care atunci cand ii place de o fata il roaga pe amicul lui sa ii faca lipeala...ciudat e ca fata incepe sa il placa pe amic! Stii e ciudat, depinde de personalitate si fizionomie... poate tu esti mai vorbareata si baietii nu se plictisesc cu tine.Acum tu trebuie sa te impaci cu prietena ta si sa ii explici. Succes!
minnie91 întreabă: