| Dimineatadeprimavara a întrebat:

Prieteni adevarati...Voi aveti asa ceva? Eu una cred ca nu am. Si ma simt ca naiba! Am fost internata de vineri pana ieri si ce-i drept, au venit vreo cateva colege pe la mine, dar colega mea intrece orice limita cu fitele ei. Imi spune ca mi-am luat vacanta cand am vrut eu si multe alte lucruri. Cand am sunat-o pe as-zisa cea mai buna prietena a mea sa vorbesc cu ea, sa ii spun cat de groaznic ma simt, imi raspunde cu,, Ce vrei?" si imi vorbea rastit. Am inceput sa plang si i-am inchis. Oi fi eu cumsecade si alea-alea, dar si sensibila ca naiba.
Maine ma intorc la scoala. Nu vreau sa imi sara colegii in cap si sa imi strice colegele ziua cu fitele lor. Ce ma sfatuiti?
P.S.: Sunt clasa a X-a, 17 ani.
Multumesc!

8 răspunsuri:
| Aesir a răspuns:

Nu stiu daca ai auzit / citit proverbul asta: Prietenii la nevoie se cunosc. Nu sunt genul care sa iti dea raspunsuri scriind povesti, sau multe detalii asa ca o sa iti zic direct: Cauta-ti alti prieteni/prietene, care sa te merite / sa te inteleaga. Bine... ce ti-am zis eu acum e valabil daca vrei sa schimbi ceva cu adevarat in viata ta, e o solutie mai radicala ce-i drept. Nu e nevoie sa te certi cu nimeni, doar acorda din ce in ce mai putina atentie. Sau... poti sa te complaci ca pana acum si sa suferi in continuare.

| StrawBerryummy a răspuns:

Stai linistita, mai bine sa recunosti ca nu ai prieteni adevarati decat sa te lauzi cu o mie de prieteni falsi. Adevarul e ca exista prea putini prieteni adevarati. Eu zic sa nu te gandesti la ei, pur si simplu cand te duci la scoala doar ii saluti din respect, iar restul nimic, daca incearca sa te descurajeze sau ceva fi indiferenta de ex am citit intr-o carte :
era vorba despre o fata rautacioasa la un baiat:
-Ai desenat oribil!
-Posibil
-Se poate si mai bine
-Adevarat
-Nu o sa castigi nici un premiu!
-Tot ce se poate
-Faci cum vrei!
-Asa e "

Fi indiferenta, iar in pauze ca sa te calmezi poti iesi prin curtea scolii sa mai iei o gura de aer sa te relaxezi sa te plimbi. Nu e nevoie sa bagi in seama toate rautatile. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista prieteni adevarati, prietene nici atat...doar de forma daca vrei:p

| Domiinic a răspuns:

Eu zic sa nu prea bagi lumea in seama asa mult adica le dai prea multa atentie si nu merita nu crezi alegeti oameni din jurul tau mai cu grija si vezi daca iti merita prietenia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amici.da.prieteni adevarati? care si-ar da viata pentru tine? e unul care a facut-o deja.dar e singurul.

| Ryuuzuka a răspuns:

Buna! Hey pe respectiva fata o numesti tu "cea mai buna prietena ".Te rog oh go on,poate dar iti este prietena doar cu numele happy. Daca ea a venit la internat si ti-a reprosat,ceea ce ne-ai zis si tu noua, adica cu ce vrea ea sa te impace, ajute, inca mai mult te-a facut sa suferi. Nici eu nu prea cred ca am prieteni adevarati, dar nah...

| Diia94 a răspuns:

Ai putea incerca sa te muti, stii ceva nou... poate cine stie happy Eu sunt pe a 11 si crede-ma vreau sa ma mut ...si e ultimul an

| Floris83 a răspuns:

Încearcă să-ți găsești și prieteni virtuali pe net, poate cu timpul ți-i apropii și în realitate, uneori găsești mai multă înțelegere de la necunoscuți decât de la cei din jur!
Dacă asta te ajută cu ceva, nu știu!