| Loveyourself a întrebat:

Prieteni, am o problema mai mare ca Zgarie-Noriicryingcrying
Saptamana trecuta "parintii" mei miau dezvaluit cel mai mare secret care are sami schimbe viata pentru totdeaunasad
Mi-au spus ca, cand eram de 2 saptamani si cateva zile, mau adoptat (ati observat ca i-am pus in ghilimele) si au facut toate chestiile alea cu trecerea mea pe numele lor.Au facut si o intelegere ca, cand eu voi implini 13 ani sa ma intorc la familia mea adevarata si sai parasesc pe cei adoptivisad am auzit ca parintii mei cei reali sunt foarte foarte bogati si ar putea sami ofere tot ce doresc si ca mai am o sora mai mare de 19 ani dar asta ma inspaimanta si mai tare pentru ca eu sunt tare modesta (nu ca ma laud) si mi-e frica sa nu ajung o fitoasa si increzuta.In curand o sa am 13 ani si va trebui sa plec nu stiu unde locuiesc, departe sau aproape cine stie, poate va trebui sa ma mut la alta scoala, si o sa-mi pierd toti prietenii. Mi-e tare frica sa nu ma favorizeze pentru ca sunt noua in familie si sa existe o puternica invidie din partea surorii mai mari! nu stiu ce sa mai fac!sadcrying toate sfaturile si parerile sunt binevenite si va rog frumos n va bateti joccryinge ceva foarte seriossad

33 răspunsuri:
| copiladolescent a răspuns:

Pot sa iti dau un sfat pe moment? stii tu un mic pas fara nici o directie. vorbeste cu parintii tai, aceia langa care ai crescut fiindca nu iti sunt deloc mai putin parinti decat cei biologici, ce este acest "targ"! pare desprins dintr-o poveste. intelege foarte bine situatia si cere-le sa iti explice cu toate amanuntele, este dreptul tau! chiar daca ei ti-au dat nastere sau nu, SUNT PARINTII TAI! cere-le lor sfaturi si marturiseste ce simti! vorbeste si cu parintii biologici, ce i-a determinat sa te dea spre adoptie, fii curajoasa si puternica. la urma urmei esti un copil caruia i se naruieste intreaga lume, aceasta nu este normal! daca vrei poti sa imi dai un mesaj cu mess tau, daca ai nevoie de un astfel de sprijin. intelege situatia, trebuie sa stii!

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Mie personal nu mi se pare deloc normal să te dea spre adopție, iar apoi să te ia înapoi. După părerea mea, ar trebui să afli mai multe despre ei. Iar dacă tu nu vrei să te muți, spune-le că nu vrei! Nu ai nimic de pierdut.
Succes!