| ShowTim3 a întrebat:

Prietenii mei (ai mari ) mi-au recomandat sa ma duc cu fete si mai urate (dupa parerea mea ) ca sa capat asa zisa experienta... voi ce credeti?
Adica sa nu mai am pretentii prea mari ( nu arat nici extaordinar ) bine nici ei, dar au unele fete de iti vine rau... si nici nu au bmw si sunt brat pit.
Ce credeti? adica na, pe mine ma plac alea urate (in opinia mea ) si alea frumose (rupte ) nu prea se omoara cu mine.

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Este un sfat bun.Ar trebui sa-l urmezi!

Janina
| Janina a răspuns:

Eu zic ca nu au dreptate, de ce sa iti pierzi vremea cu vreo tipa daca tu nu o placi din niciun punct de vedere

| shadovv a răspuns:

Iesi cu cine simti ca trebuie. Pana la urma scopul nu e sa fi cu cea mai frumoasa fata. Uita-te si in interior... dupa poate nu o sa ti se mai para atat de frumoase unele fete.

| JajaAliensHere a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine e sa NU te lasi influentat de prieteni. Faci ce vrei, cand vrei, dar numai tu trebuie sa decizi asta, nu sa-ti influenteze altii parerile. Succes!

| Biuka a răspuns:

Am doar un lucru sa iti spun. Stiu ca voi parea ca si cum as fii mama ta dar.
Stiu ce iti zic cand zic ca si fetele "urate" chatterbox pot pune mult suflet intr-o relatie si te pot face sa ti la ele cum nu ai mai tinut la nimeni. Cine stie. poate va da norocul peste tine si te vei indragostii de una de-aia laughing. Si ai grija cu pretentiile tale ca asa ramai singur toata viata m mai ales ca majoritatea fetelor frumoase frumoase (rupte) umbla dupa baieti cu masini smechere, banii cat incape si cu varf si arfe, figuri oh go on intelegi tu.
Bafta :*

| didi12 a răspuns:

Parerea mea este sa te uiti si in interior,ce preferi,o fata frumoasa si fitoasa sau una urata(nu neaparat urata,insa sa nu fie pe gustul tau) cu care sa te intelegi bine?
Si tu de ce vrei fata aia frumoasa,doar pentru ca crezi ca e potrivita pentru tine sau o vezi ca un trofeu? Nu stiu de ce, dar cred ca esti unul din acei muuuulti baieti care crede ca o fata e frumoasa daca e buna, si are cateva trasaturi dragute.Eu sincer cred ca o fata frumoasa, in adevaratul sens al cuvantului nu gasesti asa des.Si cand spun frumoasa, include naturaletea ei, nu cu gramada de fond de ten pe fata si cu parul ars de la placa de par.In fine,intelegi tu ce vreau sa spun. Daca nu esti unul dintre acei baieti si m-am inselat, imi pare rau.
Revenind, cand ai spus "pe mine ma plac alea urate" e bine ca ai specificat ca asta e din opinia ta.Tocmai de aceea spun ca e mai bine sa le privesti cu atentie,ceva tot au si ele, dar tu nu vezi.
Nu stiu cum ai luat raspunsul meu, insa sper sa te puna un pic pe ganduri. Sper sa-l citesti pana la capat.big grin

| d33utza003 a răspuns:

Prietenii tai au dreptate! iesi cu care fete nimeresti la inceput, apoi dupa ce ai capatat destula experienta o sa vezi ca te vei purta altfel cu toate fetele.si daca te uiti mai atent pe strada o sa vezi ca de multe ori langa baietii frumosi stau fete urate...pentru ca in momentu in care te maturizezi ai alte asteptari de la ceilalti si nu te mai uiti la aspectul fizic. oricum nu asta era idealaughing faza e ca dupa ce o sa iesi cu mai multe tipe o sa prinzi tupeu ala de care ai nevoie pentru a agata o fata mai de calitate:* funda?

| Florin6326 a răspuns:

Experienta pentru ce, ai de dat vreun test? Chiar crezi ca vei putea sta cu o fata pe care nu o placi?