"Ia murit tatal"...Hmmm greu de spus si totodata de gandit! Cel mai bine ar fi sa o lasi un timp sa se reculeaga[intelege`o si tu ca trece printr`un moment f greu]Si e normal sa vorbeasca doar cu prietenele ei deoarece trebuie si ea sa zica cuiva problemele, etc.Doar n`ai vrea s`o vezi mergand din brate in brate la alt baiat si sa-i zica toate cele.Scuze ca iti spun, poate nu o intereseaza deoarece poate nu te place! Oare ti-ai pus intrebarea asta? Si sunt sigura ca nu o intereseaza baietii pentru ca e si normal.La varsta asta... Mie mi se pare logic! Si daca ai placea`o chiar asa de mult, asteapta inca un an.Pana mai creste si ea si vede ce e iubirea! Cred ca ar trebui sa te bagi in seama cu ea cu lucruri care o intereseaza nu cu chestii despre iubire! Sper ca totusi te-am ajutat!
E desteapta, pentru ca tu.stai prost cu Romana, si ei nu-i plac astfel de baieti.
Daca e clasa a 5a e prea mica ma. pentru iubiri de care vrei tu. mai ales ca acum trece printr-o perioada grea. e greu pentru un copil, subliniez copil sa isi piarda tatal
Tu ce clasa esti? Nu te-ai gandit ca poate... stiu si eu IA MURIT TATAL SI TU AI MAI AVEA TIMP DE TINE! Las-o un timp. macar pana nu mai e in doliu. Apio incearca binisor. Si apropo: daca nu esti si tu destept, nu ai sanse.
Baiathu' pune mana pe carte si invataaa...lasa iubirile sh fetele.ca daca te concentrezi numa la fethe se duce naiba scl sh... o sa ai de pierdut! Pune mana pe telecomanda sh dai pe Disney Sau Cartoon lasa fetele sh iubirile mai ales pe EA!
Im primul rand dai toata atentia si dupa vezi cum reactioneaza.
scoateo la un suc si daca vine cu prietenele.
pentru ca la inceput sigur nu o sa vina singura si dupa punete bine pe langa ia si daca o sa vada ca ii dai toata atentia pe parcurs o sa se indrag de tine