| TiniS a întrebat:

Prietenul meu a facut o gluma destul de proasta zic eu. Eram la o prietena si am intrat pe facebook sa vorbesc cu el si a zis ca eu cica il insel si chestii gen si ca se baga pe o fata Antonia.
Dar tot in ziua aia mi-a zis ca a glumit si ca a vrut sa vada ce zic si ca nu vrea sa fie cu Antonia, vrea sa fie cu mine. Azi se fac 4 zile de cand suntem impreuna si nu vreau sa se duca totul asa. Dar de cand a facut gluma asta nu stiu ce sa zic el zice ca ma iubeste si chestii dar si cu o zi inainte a facut-o si chiar nu il mai inteleg si eu chiar nu mi-as dori sa se termina adica chiar tin la el. Ce credeti?

4 răspunsuri:
| William a răspuns:

A fost doar o gluma.

| costin95 a răspuns:

Daca ziceai macar o luna de relatie, mai ziceam dar sunt 4 ZILE. Poate deja s-a saturat de tine si acum sta cu tine doar pentru ca are chef de "joaca" si mistouri care nu isi au rostul. Tu decizi ce faci, nu noi straight face

| ywar a răspuns:

Dupa 4 zile te iubeste? Ori nu intelegem noi viata, ori voi sunteti excesiv de imaturi? Eu inclin sa cred ca aici se potriveste varianta 2. Ce sa spun... la 14, 15 ani cat cred ca aveti voi nu va suspectez de prea multa minte.

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Cred ca e un mincinos exceptional. Te iubeste dupa doar 4 ZILE? Iar tu l-ai crezut?
Poate a vrut sa faca doar o gluma, dar adevarul se spune glumind.Mai astepta si tu putin si vezi ce si cum. E cam devreme sa tragem concluzii.