ITI DAU UN SFAT :p PANA NU E PREA TARZIU SI O SA REGRETI SI MAI MULT :p! Incearca sa pui capat relatiei! schimbal cu altu fa ceva fa ce-ti spune inima nu stiu dar trebuie sa faci ceva mai incolo o sa regreti si mai mult
Iubirea nu inseamna atasare si nevoi satisfacute; daca il iubesti, iubeste-l indiferent de modul lui de comportare insa si aici intervine alegerea ta daca iti place sa fi cu el asa cum e el stai cu el daca nu iesi din relatie;
ai dat exemplu respectiv: raspunde-i ca poate sa se duca unde vrea pentru ca nu e legat de tine, e alegerea lui, asta e iubirea neconditionata;
te subapreciezi foarte mult si nu ai incredere in tine, lucreaza la asta - tu esti minunata exact asa cum esti;
inteleg ca este arogant insa atitudinea ta ii hraneste aceasta stare, fi tu asa cum simti, nu te lasa moale cand spune el ceva, nu te purta ca si cum tu esti mica si firava si el mare si tare;
nu te ascunde dupa cuvantul "iubesc" sa stai in relatie - iubirea este o stare extatica, fericita - daca simti iubire pentru el si plangi acea nu este iubire (poate sa fie o idee cum ca eu te iubesc iar tu nu ar trebui sa ma tratezi asa, ar trebui sa ma iubesti si tu sa fi tandru nu sa ma faci sa plang)
Dar in acest caz, intrebarea ar trebui sa ti-o pui tu singura? Esti multumita de felul tau in care arati? Ce crezi ca ar trebui sa schimbi la tine din punct de vedere fizic? Aici ar fi bine sa lucrezi. Fiindu-ti iubit si inca de 3 ani, asta inseamna ca te iubeste si ca-i pasa de tine! Aprecieaza sinceritatea lui, deoarece multi tac si fac! Astept sa vorbim pe id-ul meu lazarescu_constantin si poate-ti poti rezolva si situatia ta pe tip ingrasare si tonifiere! Succes!
Prietenu' tau cred ca are probleme psihice...e primul lucru de genul "mai ingrasa-te" pe care l-am auzit pana acum..toti spun "mai slabeste" dar el e opusul..frate cat de slaba poti fi sa iti zica asa?! Imagineaza-ma pe mine ca am 20 de ani si am 49, 4 kg cantarite saptamana trecuta.Mai slaba ca mine nu cred ca poti fi sincera sa fiu. Daca iti tot spune chestia asta inseamna ca el nu vrea o femeie langa el vrea un hipopotam! Ce-ar fi daca ar incepe si al meu sa imi zica sa ma ingras). Cred ca dau cu el pe geam..Doamne fereste ce om nebun
anonim_4396 întreabă: