anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu cu care sunt de 4 ani de zile,mi-a spus,cand l-am rugat sa ma lase sa adopt o pisicuta,(eu locuind singura in alt oras),sa aleg dintre el si pisica.
Ador animalutele de mica,insa el nici sa nu auda de ele.
Imi doresc de mult o pisica sau catel,dar tin si la prietenul meu mult.
Ps: prietenul meu nu e de convins, e de religie hindusa, adica in religia lui aceste animale nu sunt binevenite.

33 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O pisica in casa strica multe, cainele lasa mult par dar nu strica nimic. E greu cu animalele astea il inteleg, mie imi plac felinele dar daca nu ar zgaria si sa lase par prin casa, sa faca la wc caca as adopta una

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Uite o religie sanatoasa. Cum sa tii o mata in casa cand stii ca poti lua de la ea o gramada de boli: Raia, micoze si exeme, Toxoplasmoza, Rabia, Ascaridoza, etc? Bravo, lui!

| zinalk a răspuns (pentru Salontanul):

Cred ca exagerezi enorm
Si el nu doreste pisica fiindca se crede in religia lui ca detine spirite rele pisica

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

Eu am avut un motan in casa timp de 12 ani... dormea pe mine efectiv noaptea, chiar si in cap mi se punea. Nici eu, nici maica-mea si nici alte cazuri cu animale de companie in casa din cate am cunoscut nu au luat nici o boala de la cele animale, nu stiu cum se face...
Si daca iti ajunge animalul de casa sa aiba raie micoze si alte minuni de astea, apoi in astfel de conditii, imi imaginez ce conditii mizere trebuie sa fie prezente in casa respectiva.
Hai sa renuntam si la gaze intre timp, la centrale de incalzire si tot restul atunci, ca doar de'... daca lasa vreun prost gazele deschise peste noapte si dupa aia ii vine sa-si aprinda o tigara.

Parerea mea e ca ai postat doar ca sa dai la numar.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Parerea mea este ca parerea ta sa ti-o bagi undeva! Nu ti-am cerut nici o parere. Ar fi culmea sa cer parerea unui "Distrus"! Daca mai continui sa comentezi te voi bloca. Am avut destule probleme cu prostii de-a lungul vietii ca sa pot sa-i mai suport.

| Salontanul a răspuns (pentru zinalk):

Asta e! Fecare cu parerea lui. Si va mirati voi tinerii de ce sunteti tot mai bolnaviciosi.

Eu zic ca n-ai tupeu.

| Salontanul a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa este! Ai dreptate! N-am tupeu. Tupeul este o calitate negativa nu pozitiva.
Din DEX: TUPÉU, (rar) tupeuri, s.n. Îndrăzneală, cutezanță care întrece limita cuvenită; obrăznicie, impertinență. – Din fr. toupet.

App. "batrane", tot noi astia tinerii am adus tara asta in mizerie?
Tot noi tinerii ne-am autoeducat si tot restul? Ia zii matale acum.
Crezi ca "prostia noastra" a adus tara asta in starea asta de jale, de plecam acum din tara ca nu mai avem pe unde scoate camasa? Sau "prostia asta" este rezultatul societatii care a ajuns sa fie in ziua de azi?

Deci tocmai ai realizat ca ai fi intrecut masura. E bine ca am stabilit macar atata lucru.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Bun, si acum ca tot mi-ai dat mesaj in privat asa in sictir si block, eu zic du-te frumushel colo de coboara jos in parcare si te ia de copiii care bat mingea... Poate cine stie, ai sa ai cu ei si vreo discutie elevata si vreo revelatie in urma ei, asa o discutie mai de la egal la egal.

| RAY a răspuns:

Sansa sa nimeresti un hindus in Romania e extrem de mica, iar povestea cu pisica e o inventie, cica el nu accepta inseamna ca nu stii sa inventezi povesti fata, pisica e un avatar a lui brahma desi e slavita in religia lor

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca un **** de religie e mai important ca relatia voastra, da-l in biserica ma-si si gaseste unul normal la cap. Ateu/agnostic, de preferat.

| Freya1 a răspuns:

Daca te iubeste va accepta situatia, asta sa ii spui.
Plus ca nu stiu daca tu vei dori sa treci la religia lui si atunci nu stiu cum se va impaca cu ideea ca va fi mai grav.Nu trebuie sa ceri voie nimanui sa faci ceva e stric problema ta mai ales fiind in casa ta.
Eu sincer intr-o situatie de genul as alege pisica.

| anonimg a răspuns:

Si eu sunt religios, si nici nu prea imi plac animalele -mai ales in apartament. Dar cum as putea sa refuz o astfel de dorinta a unei persoane dragi? Noi trebuie sa lasam de la noi.
Nu as fi de acord cu un caine de rasa periculos care ar putea pune in pericol viata si sanatatea celor din jur. Dar pentru o pisica as fi de acord. O tesalam, o dresam sa mearga la baie, ii dadeam cu formol in caz ca ar fi mirosit happy dar tot as fi acceptat pisica.
Tu trebuie sa cunosti ce alte restrictii mai are religia lui; pentru ca este posibil ca sa nu puteti forma o familie. Astfel timpul alaturi de prietenul tau poate fi pierdut.

| LoveSleep a răspuns:

Deci el ți-a spus să alegi între el și pisica, iar acum ai decis să vă despărțiți. Bună alegere. Ți-ai pus și poză cu o pisică, pare că ești hotărâtă.

| OldSoul a răspuns:

Deci, pana la urma ce esti tu? Fata sau baiat?
Observ ca in penultima ta intrebare faceai referire la parintii iubitei tale, deci acolo esti baiat, acum zici de prietenul tau, deci ar trebui sa fii fata, pana la urma ce esti?

Cat despre intrebare, eu zic sa alegi pisica, daca te iubeste, te accepta cu pisica cu tot.

PSbig grinaca vrei iti dau eu o pisica spre adoptie.

| HazelEyes77 a răspuns:

Pai hindusii stiam ca slavesc si ocrotesc animalele... pisicile si cainii nu? Astia ce au? E clar aici nu se poate vorbi de compromis. Ti a spus raspicat ca trebuie sa alegi. Daca il iubesti nu l pierde pentru un motiv marunt dar care contravine principiilor lui morale si religioase daca e adevarata treaba asta cu pisicile-verifica totusi. Poate are un motiv personal gen nu suporta cainii si pisicile si da vina pe religie. Recunosc nici eu nu sunt fanul lor dar le as accepta de dragul partenerului. Indiferent ce s ar zice omul e infinit mai important decat un animal. Dar tu decizi evident ce vei face in ipostaza asta. Numai bine.

| RAY a răspuns (pentru HazelEyes77):

Povestea e cam inventata, si da ai dreptate pisicile sunt protejate in hinduism, toate animalele sunt protejate de ei, pentru ca brahma e in toate

| AliGab a răspuns:

As alege pisica in locul tau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai... alege.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e indoctrinare religioasa tampita... Cand religia ajunge sa-ti dicteze valorile morale, alegerile de viata si valoarea altor oameni, atunci stii ca ai o mare problema. Cacaturile astea religioase nu duc niciodata la nimic bun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

App. OP, acum 20 de ore erai barbat si aveai iubita... cum e pana la urma? Sau si tu postezi ca sa dai la numar?

Si eu ma plictisesc tare, recunosc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As alege pisica, desi nu imi plac. De 10x mai bine decat un spalat pe creier. CAnd te gandesti ca il suporti de 4 ani. Imi pare rau pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Sa aleg dintre el si pisica"
Și mai stai pe gânduri? Pff...
Pisica, evident.Nu se compară cu nimeni/nimic.

| Raducons a răspuns:

In religia lui nu sunt binevenite, dar tu ai religia ta si alegi ce vrei sa faci, nu este in regula sa te puna sa alegi, trebuie sa te gandesti daca esti dispusa sa lasi dupa el toata viata.

| PumpkinDoll a răspuns:

Inca un caz in care religia isi face simtit efectulrolling on the floorDaca chiar te iubeste, nu vad care ar fi problema. Poti sa iti dai seama cat de mult te iubeste cand te gandesti ca te-a pus sa alegi intre el si pisica....adica...foarte multrolling on the floor

| eliancodrut a răspuns:

Daca asa este religia, respectai-o. Ca doar respectandu-l pe celalat in toate, puteti fi un cuplu sudat. El are dreptate: cum sa-l fortezi sa incalce preceptele religiei sale? La el este o obligatie divina, pot sa zic, pe cand la tine este o placere doar.

Răspuns utilizator avertizat
| maria14142 a răspuns:

Eu zic ca nu e neapărat vina lui..Pana la urma așa a fost crescut și nu își poate schimba parerea de o viață atât de repede. Încearcă sa mai vorbești cu el. Și dacă tot nu vrea..Nu stiu, tine de tine atunci, deși nu cred ca o sa alegi pisica, având în vedere ca ești cu el de 4 ani.
Sper ca te-am putut ajuta!

| XxKAMELIAxX a răspuns:

..hmm..daca te-ar iubi cu adevarat nu te-ar pune sa faci asta..nu te iubeste cu adevarat! ..acum..nu judec, nu spun nimic...dar cam asa vine chestia asta..adica el te-ar parasi imd.
Treaba ta-alegerea ta... _ - _

| zinalk a răspuns:

Am si neintelegeri cu el, nu neaparat de pisica
Hotarasem sa il parasesc deja, dar doream si a doua opinie
Va multumesc, voi ramane cu viata mea si cu... pisica

| minrest a răspuns (pentru zinalk):

Zinalk, eu sunt casatorit de mult si am copii, dar daca mi-ar zice sotia sa aleg intre ea si motan, nici nu am ce alege, alegerea mea e facuta: motanul.