| andaabsurd a întrebat:

Prietenul meu e gelos atunci cand vorbesc cu un alt baiat, pe care el il suspecteaza ca ma place, ar trebui sa renunt la orice fel de contact cu el, ca sa imi multumesc prietenul?

Răspuns Câştigător
| FerLin a răspuns:

Te-ai gandit ca poate adevarul e undeva la mijloc? Poate el ca baiat, vazandu-i comportamentul celuilalt baiait, ii vede niste interese pe care tu ca fata inca nu le observi. E o vorba, "hotul de hot se teme", mai ales ca baietii intre ei tot timpul sustin idea de a-ti insela partenera, si nu doar baietii happy
Incearca sa vorbesti si cu unul si cu altul. Cu prietenul tau poti sa vorbesti despre increderea ce ar trebui sa ti-o acorde pana la proba contrarie pe care el o vede. Amicului tau poti sa-i explici situatia in care te pune faptul ca relationezi cu el (presupunand ca intre voi nu e decat o simpla amicitie, dar aici deja intram intr-un subiect delicat foarte discutat de toata lumea, daca intre un baiat si o fata poate exista o simpla amicitie fara nici un singur fior sexual)
In ultima instanta, daca nu o scoti la capat, scoate-i pe amandoi odata la suc si pune cartile pe fata. happy Prezinta-le problema asa cum este si felul in care tu esti pusa la mijloc si lasa-i pe ei doi sa hotarasca daca exista vreo problema sau nu. IMPORTANT: intalnirea trebuie sa aiba loc intr-un local cat mai populat ca ei sa nu se poata lua la bataie! happy Succes!

12 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

La ce raspuns ai premiat, nici prea nu am pretentii de la tine.
Un singur sfat de la mine: daca vrei sa fii tratata precum un pres, pai un pres vei ramane. Nimeni nu are stapanire pe viata ta, decat tu. A vorbi cu cineva nu inseamna neaparat a insela. A lasa pe cineva sa-ti domine viata, inseamna a-ti impune un stapan. Daca vrei sa fii controlata si verificata, atunci ok. Daca vrei sa ai viata ta, un minim de intimitate si-un gram de libertate, atunci ia masuri si fa-l sa inteleaga ca prietena lui nu-i nici un bibelou, nici un obiect cumparat.

| carpediem a răspuns:

E absurd. Nu vrea sa stai in colivie si el sa aiba cheia. Exchange masculul fata, ca geloziea e dovada de prostie nu rezultatul iubirii cum se zice. Explica-i si daca nu up grade nimic la el dai-i delete. E doar un program vechi. Gelosii sunt macinatori de timp si fericire, in loc sa te duci undeva sa te distrezi tot stai sa-i explici si sa te "justifici" pentru toate delirulile lor inchipuite. Iah, si ce frumoasa e viata.

| SimoDR a răspuns:

In locul tau as proceda altfel. As incerca sa discut cu "prietenul", sa ii explic, daca nu a inteles pana acum, ca nu traim in padure, ca nu suntem pe vreme strabunicii si ca o sa vorbesc mereu cu cine si cat vreau, sa il linistesc totusi, spunandu-i ca o simpla discutie nu inseamna nici flirt, nici tradare, nici mai stiu eu ce are el in cap. Daca nu accepta si nu intelege i-as ura sanatate maxima si l-as uita de urgenta. Gelozia nu e buna si argumentele ei nu sunt de bagat in seama.

| valentingb a răspuns:

Eu sunt un tip gelos
zi-i lui ca uite, eu stiu ca tu nu ai incredere in tipul asta, dar de ce nu ai incredere in mine? si plangi.
daca nici dupa ce plangi nu se lasa da-i papucii
am patit-o, am meritat-o, am urat-o dar acum am iertat-o, stiu ca a facut ce trebuia facut

| m1xa3la a răspuns:

Renunta la multumitu prietenului. am patit si eu o chestie cu gelozii asta, nu vroia sa ies cu prietenii sau sa ma vada macar ca primesc vreun tel de la ei. i-am facut pe plac si acum regret.in tot timpul asta el ma insela cu care urmeaza sa aiba si un copil.ea are 14 ani si el 23.asa ca ai grija nu ii da apa la moara dar tinel si langa tine, bafta.o sa ai nevoie

| DiamondEyes a răspuns:

Doamne Sfinte...

Pai de ce-i permiti sa-ti impuna chestii de genu? straight face
doamne...nu va inteleg pe unii

| yvren a răspuns:

Poate gelozia lui este un mod de ati arata ca tine la tine.insa asta nu este o justificare. daca te-ar iubi cu adevarat nu ti-ar impune lucruri cu care tu nu esti de acord

| AlexKiddu a răspuns:

Dupa parerea mea nu ar trebuie sa nu mai vorbesti cu baiatul respectiv, deoarece astfel prietenul tau te cam manipuleaza

| Anomaramona a răspuns:

Schimba-l!

| andaabsurd explică:

Si daca ii spun ca ma manipuleaza, se va supara, deci which is the way out?

| FerLin a răspuns (pentru andaabsurd):

Te-ai gandit ca poate adevarul e undeva la mijloc? Poate el ca baiat, vazandu-i comportamentul celuilalt baiait, ii vede niste interese pe care tu ca fata inca nu le observi. E o vorba, "hotul de hot se teme", mai ales ca baietii intre ei tot timpul sustin idea de a-ti insela partenera, si nu doar baietii happy
Incearca sa vorbesti si cu unul si cu altul. Cu prietenul tau poti sa vorbesti despre increderea ce ar trebui sa ti-o acorde pana la proba contrarie pe care el o vede. Amicului tau poti sa-i explici situatia in care te pune faptul ca relationezi cu el (presupunand ca intre voi nu e decat o simpla amicitie, dar aici deja intram intr-un subiect delicat foarte discutat de toata lumea, daca intre un baiat si o fata poate exista o simpla amicitie fara nici un singur fior sexual)
In ultima instanta, daca nu o scoti la capat, scoate-i pe amandoi odata la suc si pune cartile pe fata. happy Prezinta-le problema asa cum este si felul in care tu esti pusa la mijloc si lasa-i pe ei doi sa hotarasca daca exista vreo problema sau nu. IMPORTANT: intalnirea trebuie sa aiba loc intr-un local cat mai populat ca ei sa nu se poata lua la bataie! happy Succes!

| andaabsurd explică:

Indiferent cat de gelos ar deveni, nu am ajuns la punctul in care ma gandesc ca o sa ma despart de el. il iubesc.

| EMILUZZA a răspuns:

Uite in situatia asta sunt si eu doar un pic diferit.eu lucrez cu 200 de barbati iar iubitul meu este unul din acesti 200 de barbati.este cam gelos(dar ideea e ca eu am si un stil de a vorbi cu omul asa mai cald lucru care lasa altceva de inteles)si mereu imi spune ca nu e bine pentru imaginea MEA.adevarul e ca orice barbat care iubeste e gelos(si femeie).dar acum ai si tu grija ce fel de relatie ai cu acel baiat ca daca sunteti f apropiati.nu e bine.