Nu neaparat sa te superi pe el, insa ai putea sa il intrebi de ce este asa distant cu tine.
Poate pur si simplu este prea incantat de ce vede acolo si s-a lasat dus de val.
Totusi daca si dupa discutia respectiva continua sa se comporte asa cred ca ar fi cazul sa incepi sa te superi pe el.
Daca il voi intreba, probabil ca se va enerva.
Deci sa inteleg ca vrei sa mergi pe ideea "Daca eu ma supar pe el, il voi face sa se simta vinovat si nu se va mai enerva". Crede-ma ca asta nu este o solutie buna si in niciun caz nu reprezinta o baza pentru o relatie sanatoasa. Discutati impreuna calm si rezolvati problema. Daca se enerveaza este problema lui.
Crezi ca poate ar fi cazul sa te superi?! Cred ca ar fi cazul sa ii dai papucii! Ia situatia in propriile maini si nu lasa pe vreun baiat sa isi bata joc de tine, nu esti carpa lui!
Arata-i si tu indiferenta si cauta-ti alt baiat care sa fie atent cu tine, sunt destui dinastia, doar trebuie sa scoti capul afara si sa ii cauti.
Sa te superi, nu, pana nu stii despre ce e vorba. Intreaba-l, spune-i tot ce te deranjeaza.
Ar fi cazul sa discutati. Rezolvati-va problemele impreuna. Discuta cu el si spune-i cum te simti. Ve-ti rezolva totul impreuna
Posibil sa se simtă "liber" pentru ca tu nu mai esti lângă el. Poate ca are nevoie de putina linste. Daca te iubeste, te va cauta!
Scrie-i pe facebook: "am observat ca de cand esti plecat nu prea mai vorbesti cu mine. Nu stiu din ce cauza e asta, dar eu ma simt ignorata si as vrea sa imi explici ce se intampla. Esti prea ocupat sau ai altceva sa imi spui? Hai sa vorbim despre asta, macar sa stiu unde stau cu relatia." si asteapta-i raspunsul.