anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu este chair timid.se pare ca ii e rusine sa ma sarute in public.Si totusi de ce?! Suntem de 6 luni impreuna, iar el nu prea e tipul timid, e mai intraznet putin.Va dau doua exemple contrarii.
Am fost intr-o zi la strand cu el si cu inca o prietena.Am mers cu ea la baie si am asteptat-o amandoi.Cand nu era nimeni prin preajma m-a sarutat.Si la fel cand a trebuit ca el sa plece, m-a sarutat pasional.
Intr-o seara cand am fost cu el afara in parc, erau si prietenii lui cu pe banca.Noi ne-am incadrat cam la mijloc, m-a luat de dupa cap si m-a sarutat de vreo 3 ori. Tinand cont ca s-a intunecat afara, nu se uita nimeni in gura noastra...
Nu prea stiu ce sa cred, ii e rusine in public sau uneori n-are chef?

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Sarutul ca si sexul sunt probleme personale si nu se fac in public. Educatia il deosebeste pe om de animale.

| Mayar a răspuns:

E prăpădit!hee hee glumesc big grin cred

Deci nu e timid deloc! Doar ca te mite spunand acest asa-zis 'motiv'

| Blamely a răspuns:

E o chestie foarte normală. E ceva personal, expunerea publică e o porcărie apărută în ultima vreme printre copiii care încearcă sa pară "Jmecheri".

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

N-are chef...Am aceeasi problema cu prietena mea happy Ma acuza ca nu o sarut destul...Desi la noi nu mai poate fii vorba de timiditate sau alte lucuri asemanatoare.Pur si simplu asa sunt uni baieti.

| Sfinnx a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Da dar...cand suntem singuri sau avem un moment singuri ma mai saruta..mai ales cand sunem numa noi doi intr un loc mai retras..ne sarutam mai mereu.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru Sfinnx):

Inseamna ca tipul este educat! Dupa cum a scris si un utilizator mai sus...Gesturi de tandrete ar trebui sa fie private, nu publice!

Stiai ca in Franta au interzis gesturile de tandrete in transporturile in comun? happy

| jamal000 a răspuns:

Probabil e el mai reticent!

| Eugen866 a răspuns:

Ii e rusine. sarutal tu

| ludmilla003 a răspuns:

Da eu cred ca da din moment ce lumea se saruta in public el de ce n-ar face?

| Dinu_Petrut_1985 a răspuns:

Schimba-l happy