| dddd_5757 a întrebat:

Prietenul meu face 24 de ani si nu stiu ce sa-i dau de ziua lui, sunt in pana de idei.Ma ajutati?

Răspuns Câştigător
| akasha_6330 a răspuns:

Daca e un tip mai sensibil. poti sa ii faci un album cu voi doi, sau o rama si sa-i iei ceva care sa poarte si in acelasi timp sa se gandeasca si la tine (un lantisor, sau poti da comanda de breloc personalizat), daca e un tip mai serios:sunt multe posibilitati? fumeaza? iai o bricheta, daca nu iai o camasa. hai ca in zilele noastre ai multe posibilitati. sa ne zici ce te-ai decis pana la urma big grin

8 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Deci care-i fantezia lui? trebuie sa fiu mai clar de atit?

| Teo a răspuns:

Un parfum mai special, dar poti sa ii iei si o bratara sau un lantisor cu initiala ta.

| PinkPanther a răspuns:

O lenjerie sexy, puratata de tine pentru el tongue

| Bishop a răspuns:

Ai putea face un filmulet in movie maker cu poze cu voi, si chiar inregistrari video daca ai, si bai pe fundal o melodie care va place voua, sau care crezi tu ca e potrivita. Si pe background poti baga gandurile tale, ce ii urezi, sau poti face ceva gen cum a decurs prelatia voastra pana acum. Uite ceva de genu, numai ca este despre o prietenie care a luat sfarsit http://www.youtube.com/watch?v=dznFXEc8k2w

| YumixCupcake a răspuns:

Incearca sa ii faci ceva personalizat.uhm. de exemplu un tricou pe care sa imprimi o poza cu voi doi. ma rog.gasesti tu acolo...

| UnuSimplu a răspuns:

Un ceas(250ron+),Parfum,telefon

| flavyusR a răspuns:

Poi eu de ziua prietenei mele ii voi darui un tablou cu noi doi intr-o rama poti sa iy daruiesti si un cadou la fel. Sper ca te-am ajuat sa te hotarasty.Da si tu o funda.

| AalxAndra a răspuns:

Ai putea sa-i cumperi o bratara. Pentru mine sunt foarte sentimentale. Pe langa, ai putea sa-i iei ceva ornamental, sau sa-i faci o diploma. Poti sa-i iei si o rama cu o poza cu voi doi. Funda? big grin