Daca locuiti impreuna e grav! Asa ceva nu se face intr-o relatie, trebuie sa ai o discutie serioasa cu el daca nu reuseste sa se inrepte lasa-l cu prieteni si fratii, si cauta pe cineva serios ca asta nu este sigur-sigur garantat!
Pai nu e clar raspunsul? Lasa-l dracului si cauta altul sanatos la cap. Te-ai saturat de el dar stai cu el, pai cum vine asta?
Pai daca te-ai saturat de el pana in gat, nu ti-ai raspuns singura la intrebare? De ce ai sta impreuna cu un om de care te-ai saturat pana in gat? Mai ales ca nu sunteti casatoriti, nu aveti de crescut copii impreuna, etc.
Prietenul? Poate concubinul.
Cum ce sa faci? Il dai afara. Definitiv. Nu vrea? Il dai pe mana politiei. Daca tu stai la el, pleci cat mai departe de asa individ.
Ești într-o relație toxica și te mai întrebi "ca te ai saturat pana în gat", pai dacă e asa găsește pe altul care nu e un delicvent, putea sa îți ceara nu sa te fure, daca te fura nu cred ca te iubește! Pe mine dacă m-ar fura iubita rupeam relația cu ea definitiv, nu as tine o psihopata în casa. Ala trăiește cu neamul nu cu tine.
Eu zic sa aduci niste aur in casa, cred ca o sa se sperie si o sa plece singur.