| SimonaBubu a întrebat:

Prietenul meu fura hainele din casa și fura bani din casa sa ii de-a lui sora lui,fratelui și la alții care ii se face lui mila.M-am saturat de el pana în gat, ce sa fac?

12 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Sa nu il mai permiti sa mai intre in casa ta?

| onasis1961 a răspuns:

Daca locuiti impreuna e grav! Asa ceva nu se face intr-o relatie, trebuie sa ai o discutie serioasa cu el daca nu reuseste sa se inrepte lasa-l cu prieteni si fratii, si cauta pe cineva serios ca asta nu este sigur-sigur garantat!

| johnnny123 a răspuns:

Pai daca te-ai saturat de el pana in gat, nu ti-ai raspuns singura la intrebare? De ce ai sta impreuna cu un om de care te-ai saturat pana in gat? Mai ales ca nu sunteti casatoriti, nu aveti de crescut copii impreuna, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești într-o relație toxica și te mai întrebi "ca te ai saturat pana în gat", pai dacă e asa găsește pe altul care nu e un delicvent, putea sa îți ceara nu sa te fure, daca te fura nu cred ca te iubește! Pe mine dacă m-ar fura iubita rupeam relația cu ea definitiv, nu as tine o psihopata în casa. Ala trăiește cu neamul nu cu tine.

| mihai69 a răspuns:

Ghici...

| Ciprian09 a răspuns:

Eu zic sa aduci niste aur in casa, cred ca o sa se sperie si o sa plece singur.happy

| gabicoo a răspuns:

Îi "faci papucii"!

| Yuoia a răspuns:

Prietenul? Poate concubinul.
Cum ce sa faci? Il dai afara. Definitiv. Nu vrea? Il dai pe mana politiei. Daca tu stai la el, pleci cat mai departe de asa individ.

| Mosotti a răspuns:

Pai nu e clar raspunsul? Lasa-l dracului si cauta altul sanatos la cap. Te-ai saturat de el dar stai cu el, pai cum vine asta?

Bula
| Bula a răspuns:

Cine te fura nu mai este prieten!
Da-l afara din casa!

| CatalinaPetrescu a răspuns:

Il dăteam afara de mult din casa.

regis
| regis a răspuns:

Din casa cui fura?