Meduzo? astai cel care se interesa de casa ta? ca esti singura la parinti? care nu-ti ofera nici un cadou, niciodata? dar are pretentii sa-i oferi tu? si, acum vrea fara? prezervativ? sunt doua variante; ori te iubeste, mai mult pe el insusi, ori vrea sa te lase gravida sa poata pune mana pe apartamentul parintilor tai, prin tine.vezi; Ion, blestemul pamantului. sfat? nu face fara prezervativ, decat dupa ce va casatoriti.si daca o faceti, ai grija ca apartamentul sa ramana al tau, si numai al tau. in acte.fiindca ajungi pe drumuri.
Daca insista atata, e clar ca e inconstient, nu te respecta, si nici nu tine la tine destul! Mie mi-a venit o idee care te poate ajuta sa scapi si de presiuni, si de el! Pune-i in fata, cu proxima ocazie cand insista iar, o coala A4, si pune-l sa scrie acolo asa: "Subsemnatul X Y, ma oblig, prin prezenta, sa suport toate cheltuielile ce le voi provoca prin inconstienta, egoismul si iresponsabilitatea mea, avand in vedere ca imi presez prietena sa facem sex fara prezervativ! In plus, daca se va imbolnavi, ori daca va ramane gravida, ma oblig sa stau tot timpul langa ea, s-o ingrijesc, si sa ma asigur ca nu-i lipseste nimic, atat ei, cat si copilului, dupa nastere, si pana la 25 de ani! In caz contrar, sa fiu arestat si lasat sa putrezesc acolo, in inchisoare, fara drept de vizita si pachete, avand in vedere ca am pus mai presus de orice doar placerea mea egoista si iresponsabila! Si cine o mai face c mine, tot ca mine sa pateasca!". (da-i liber, pana nu se intampla vreo dandana!)
Sunt asa zisi inflacarati in iubire care cred ca totul le apartine si ei fac legea intr-o relatie, daca gandeste precum te-ai exprimat mai sus, chiar daca il iubesti, scuzama dar nu te merita.
Gandeste-te bine: el are in cap (?!) numai placerea proprie. Daca te-ar iubi, s-ar gandi la consecinte.
Inteleg ca tu il iubesti. Ok. Dar in dragoste e nevoie de DOI oameni. Daca te-ar iubi si el macar la fel de mult, ti-ar respecta dorinta care, pana la urma, e una de bun-simt.
Stiu ca nu asta vrei sa auzi, dar...mai bine lasa-l. Nu pare sa fie o persoana dispusa sa inteleaga si accepte si alte pareri decat ale lui. Nu pare genul pe care sa te poti baza in caz de doamne fereste.
Doua sfaturi:
1. Sa nu ai incredere in baietii care vorbesc cu obiectul din pantaloni! Uneori sunt inconstienti. Probabil nu stie ca lichidul care iese in timpul actului sexual (cauzat de excitarea puternica) contine spermatozoizi, deci automat te poate lasa gravida.
2. Daca aveti o relatie serioasa, iar tu - sa zicem - ca ai peste 18 ani, ai putea sa iei anticonceptionale (numai cu sfatul medicului ginecolog), si asa ati scapa de aceste probleme legate de activitatea sexuala.
Pana una alta, prezervativul e sfant.
Numai bine!
Ce sa faci? AI innebunit? Nu ceda presiunilor unui baiat. Daca tot insista si insista inseamna ca nu te iubeste sau ca se gandeste numai la el. Apropo, anticonceptionalele le poti lua si de la varsta de 14 ani.Nu o face insa de dragul lui. Nu se stie niciodata ce se poate intampla. Daca ai ales sa iti incepi viata sexuala, fa-o intr-un mod resposabil.Sexul inseamna mai mult decat placere, inseamna resposabilitate.Gandeste-te bine ce faci!
Bună.
I s-a urât cu tine sau ce? Respectul şi iubirea faţă de tine se pierde în timp şi asta nu este bine.
Oare o fi aşa de greu să folosească prezervativul, atâta comoditate.
Metoda coitului întrerupt asigură o protecţie de sub 50% şi tu ai de suferit nu el.
Dacă pentru un lucru esenţial al vieţii sexuale se împotriveşte, la alte aspecte ale vieţii de cuplu, părinţi, etc. ce va face?
Pa, pa.
Din pacate va trebui sa va despartiti, daca acum nu intelege ca este vorba de un prezervativ, mai departe cum te vei descurca daca ar fi sa va casatoriti? nici nu vreau sa ma gandesc.Este egoist, nu-i pasa decat de el, daca spune ca te iubeste trimite-l la maternitate sa vada cum se fac copii.
Pai daca nu intelege. n'ai ce'i face.si sa faci *** fara prezervativ. poate avea riscuri.incearca sa vb foarte serios cu el.sa'i explici si ii spui ca daca ar tine la u ar accepta. dar totusi nu inteleg dc vrea sa o faca fara? cu ce are?
Orice baiat cred ca prefera sa o faca fara prezervativ dar e mai bine sa te protejezi pentru ca este un risc de sarcina si apoi o sa regreti...
Pai ar fi ceva solutii ori insisti si ii spui ca daca vrea chiar atat de tare sa o faceti sa foloseasca prezervativ
sau in cazu in care aveti incredere unul in celalalt ai putea lua anticonceptionale (daca ai peste 18)si ai grija nu lua de capu tau fuguta la ginecolog sau la planning insa nu uita ca exista riscuri fara cu ptivire la transmitere de boli sexuale asa ca gandeste liber! dar cu cap
Poi daca nu vrei nu o fa. Daca te iubeste face ca tine si intelege ca ai dreptate.Si incearca si ca el o data ca sa-i faci p plac.