| queendeea a întrebat:

Prietenul meu mi-a spus ca ar trebui sa nu mai mananc dupa ora 6, si a inceput sa-mi povesteasca despre persoane care erau plinute si au slabit miraculos. M-a durut foarte tare pentru ca am crezut ca ma iubeste asa cum sunt, si nimeni altcineva nu mi-a spus asta, prieteni mei imi spun mereu ca sunt prea frumoasa pentru el, dar eu il iubesc... iar acum parca imi este rusine de el! vreau sa mai slabesc! am 1, 70 h si 60 de kg, lumea spune ca nu sunt grasa, si ca sunt prea frumoasa pentru el.
Voi ce credeti? ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa asculti lumea. daca ti-a spus ca esti prea frumoasa pentru el, pai stie lumea ce spune.lumea e buna prietena cu tine.lumea iti vre binele. vrea sa te desparti de un prieten.de iubit.lumea te si ajuta cu barfele de rigoare.ascult-o.si parasestel.chestia e ca are dreptate.nu numai pentru slabit, dar ne mai mancand dupa ora 18, cand te culci si dormi, se vor odihni si organele nu numai creierul. ti se pare normal tu sa dormi si ficatul rinichii si fierea si celelalte sa lucreze la greu? si daca faci si 1000 de pasi inainte de culcare vei slabi.incet si sigur.deci intr-un cuvant, Lumea te respecta cat timp esti in picioare. daca ai cazut te calca si te zdrobeste.si atunci? prietenul la nevoie se cunoaste. iar prietenia uneste, nu desparte.mare curva lumea asta.cu intentii bune face numai rele.succes, sa fii iubita.

15 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Esti foarte bine asa cum esti. Raspunsul Danielei mi-a dat de gandit serios, am fost chiar socata. La inceput, am crezut ca e o gluma. Daniela, fata draga, eu cred ca tu esti anorexica, e treaba ta ca vrei sa-ti distrugi organismul, dar nu sfatui si pe altii sa faca la fel!

| EUSIATIT a răspuns:

Deci nu esti grasa chiar ff buna greutatea pentru inaltimea ta asa ca. daca te place asa ok daca nu vei gasi pe altcinva care nu ti va sp asa ceva [deci te ai jignit si nu merita atentia ta] mergi inainte si nu te lasa calcata in picioare de el. urit din partea lui.

| ines a răspuns:

Si pentru cine vrei sa slabesti pentru tine ca pentru el nu se merita. Un om te pretuieste si te iubeste pentru ce esti nu numai felul cum arati.

| danielagoldica a răspuns:

Ca sa fii o tipa "bine" la 1, 70m ar trebui sa ai 53-55kg nicidecum 60. Poti fii sigura ca ai peste greutatea normala mai ales ca banuiesc ca ai 20 si ceva de ani.Cand te dezbraci sigur ai ceva colaci de grasime pe burta si iubitul tau stie ce spune. Daca acum esti asa gandeste-te cum ai sa arati cand vei trece de 30 de ani. Apuca-te urgent de slabit eventual mergi la sala! Chestia cu "sunt prea frumoasa pentru el"este foarte relativa. Un barbat poate fii un pic mai frumos ca dracu dar sincer nici tu nu cred ca esti o mare frumusete mai ales cu kg astea pe tine.

| foxi a răspuns:

Gustul lui. e altul! nu esti grasa cu dim. pe care le ai!

| hiphopbeatz a răspuns:

Esti hciar okey.adica.nu e vorba ca esti grasa. e vorba ca nu esti lucrata. du-te la sala de 2 ori pe saptamana.la aerobic. te solicita extraordincar de mult.si intr-o luna esti bine. dar trebuie sa continui. ori acasa. pilates/genoflexiunui/abdomene.si astea. ori continui sala.

pace si sanatate!

| Myu a răspuns:

Daniela draga ori esti defecta la cap ori ai parul` blond de la natura oh go on.
Tinand cont ca are 1, 70 la 53 de kg ar fi ca un bat straight face. Eu am 1, 62 si 47 de kg si mi se zice ca sunt prea slaba si ca ar trebui sa ma ingras. La inaltimea MEA ar fi bine sa am kg alea nu la 1. 70.

Oricum, e perfect cate kg ai. Acum depinde de tine daca te simti bine cu atatea. Daca nu, ai putea sa slabeste in jur de 2-3 kg ca sa te apreciezi mai mult thinking Oricum nu vad care e problema prietenului tau. Tu nu poti fi considerara grasa in niciun caz [-x. Cine te iubeste, te iubeste asa cum esti.

| yodeiutza96 a răspuns:

Greutatea ideala pentru inaltimea ta happy trebuie sa aiba ceva daca a zis asta dar poate se refera ca asa ar fi sanatos... poate nai nteles uh bine la ce s-a referit ca din cate ne spui esti chiar slabutzahee hee ori e el obsedat... ma rog discuta cu el cine stie.winking happy

| yodeiutza96 a răspuns:

Daniela dati o palma sh iesi te rog eu x_x straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii, daca intr-adevar considerai ca te-a jignit, nu veneai aici dandu-ne greutatea ideala pentru inaltime si laudandu-ne. Te astepti sa-l criticam pe prietenul tau spunand ceva de genul:" nu te merita, esti frumoasa" si apoi dadeai fundita.
Daca aveti o relatie deschisa si puteti discuta pe orice tema, mi se pare un lucru normal. Nu il deranjeaza neaparat pe el ca esti plinuta(daca ar fi asa, nu ar mai fi cu tine), ci ti-a spus lucrul acesta crezand ca iti pasa de cum arati si ai dori sa fii ca celelate fete slabute.
Il iubesti? Fii serioasa! Ti-ai mai pune astfel de intrebari si ai mai veni cu replica ca" toti mi-au zis ca sunt prea frumoasa pentru el"?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti perfecta. nici prea grasa nici prea slaba. si mie iubitu imi zice sa mananc mai putin, sa beau mai multa apa, dar asta nu inseamna ca nu ma place asa cum sunt. Ma place asa cum sunt (vad si eu asta;-)) ) dar imi vrea binele, iar asa nu poate decat sa ma bucure deoarece prin asta imi arata cat ma iubeste. Am 1, 68 si 58kg.

Ai grija de tine kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti ce cred eu ca esti destul de frumosa trebuie sa fi tu insati si ai sa vezi ca o sa te iubeasca papa si mult noroc

| ღÐeeaĠoneČrazyღ a răspuns:

Pai eu cred ca ai o greutate potrivita, iar cine te iubeste, te iubeste asa cum estiwinking
Incearca sa'i explici ca te'a deranjat ceea ce a zis.
Ai incredere in tine!
Si tine minte...asa cum te vezi tu, asa te vor vedea si altiihappy
Bafta, sper ca te'am ajutatkiss

| LoRd2 a răspuns:

Hei, nu te ingrijora ai greutatea perfectawinking In general greutatea trebuie sa fie cu 10 unitati mai mica decat inaltimeawinking la 170 cel mai sanatos e in jur de 60 de kg. asta e ceea ce am citit si ce am auzit despre greutatea "ideala" happy. Cat despre prietenul tau, spune-i sa`si ia niste ochelari [de vedere ]hee hee Fii mai optimistawinking

| andra_5280 a răspuns:

Daca vrei sa zlabesti trebuie sa mananci cu 4 ore inainte sa te culci. La mine a mers.Sa sti ca nu esti grasa cu dimensiunile care le ai.