anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu mi-a zis din senin ca vrea o relatie "deschisa", dupa 7 luni de relatie mai mult decat ok... eu ce sa inteleg? Nici nu stiu cum sa reactionez...

Răspuns Câştigător
| wizard_cristi a răspuns:

Nu accepta asa ceva! O relatie de acest tip ar trebui sa inceapa din primul moment astfel. Este simplu, te-ai obisnuit sa fie doar al tau iar acum orice ai face nu vei reusi sa il imparti. Daca totul ar fi inceptul deschis, atunci ai fi stiut ca-l imparti. Cauta sa-i explici ca pentru tine relatia deschisa nu este o optiune. Daca te paraseste inseamna ca,, relatia deschisa" ar fi fost doar o modalitate mai putin dureroasa de a se desparti de tine. Succes, esti intr-o pozitie foarte dificila.

9 răspunsuri:
| LuS[z] a răspuns:

Probabil ca banuieste ca l-ai mintit cu ceva si vrea sa te "motiveze"spunandu-ti asta ca sa-i zici adevarul. cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe el ce a vrut sa zicz mzi exact

pupimik
| pupimik a răspuns:

probabil se simte sufocat de tine si vrea putina ...libertate.Sau s-a plictisit si nu vrea sa iti zica direct

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

S-a plictisit probabil...si vrea putina libertate. Nu ai ce face. Sau e posibil sa vrea pe altcineva. Se mai intampla. Iesi si tu cu altcineva, un amic sau un grup de amici. Daca tine cu adevarat la tine, iti va simti lipsa si va invata sa te pretuiasca mai mult.

| Swabia a răspuns:

Apoi simplu...la mintea cocosului! ...cand un baiat zice "o relatie deschisa"...adica o relati ce presupune tot.mai exact si sexlaughing)...acum depinde de la baiat la baiat! ...cine stie!hee hee)

| mariazet45 a răspuns:

Intr-o relatie care se presupune ca e normala se intreaba ce vrem noi, cand exista el vrea si eu nu vreau atunci nu mai e vb de relatie. Deschisa da, cred ca e un mod mai elegant de a-ti da papucii...

| yami a răspuns:

Asta nu e relatie.nu a putut sau a considerat ca nu e momentul, sa-ti spuna ca nu mai aveti ce cauta impreuna.aduna-te,nu fa compromis pentru cineva care nu se mai multumeste numai cu tine, si garantat te va respecta pentru asta si ai mai putea avea o sansa cu el

| radu_tudose a răspuns:

Poate tocmai aceste 7 luni l-a facut sa se simta sufocat....Eu zic sa ii dai o pauza, sa se dumireasca!

| teodora_suciu a răspuns:

Asa zicea si al meu cand ma-nsela... Cica trecea printr-o criza si avea nevoie de confirmari... Mi-a confirmat ca e cazul sa-l dau naibii... Sper ca nu e si cazul tau, dar fii pregatita pentru orice, ca asa suferi mai putin...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe hi5 prietenei mele scrie asta... ce sa fac? :S mi-e frica crying iubesc mult fata asta si cred ca si ea pe mine, suntem de 4 ani impreuna si ne-am certat de multe ori neam si impacat evident. dati-mi un sfat worried