Este cazul sa schimbi prietenul, sa treci de la un fatalau la un barbat
Acum cine stie in realitatea de ce invoca acesta acest motiv, poate este impotent sau poate o face pe unul, cine stie...nu avem toate detaliile si datele problemei
Cert este ca > si daca are cu ce si nu vrea, si daca nu are cu ce, ca ar fi cazul ...sa numai fii cu el, asta daca simti nevoia sa faci sex, daca nu, poti ramane cu el in continuare
O spui din perspectiva unui bărbat sau femeie
Alte metode de excitare nu refuza.Sa inteleg ca nu s-a apropiat destul emotional de mine?
Trebuie sa aflii daca problema e la tine sau la el. Ai mentionat ca alte metode de excitare nu refuza, e ciudat. Dupa un an de relație categoric nu se mai pune problema de a se apropia emoțional, doar nu are 15 ani ma gandesc. Si daca esti ultimul introvertit na-i cum sa...intelegi
Ori nu simte atractie fața de tine ori e o problema de natura medicala sau un blocaj emoțional, da greu de crezut.
Trebuie discutat si explicat ca e o nevoie care nu o poți neglija si trebuie sa-ti spuna care e problema, scurt si cuprinzator. Daca nu, iti raman 2 variante. Ori continui asa in speranta ca se va remedia problema, putin probabil. Ori gasesti alt partener care sa te mulțumeasca si din punctul asta de vedere.
Nickname simpatic, barbat, nu sunt ca aceia care isi spun Ionut si sunt de fapt fata sau georgiana22 (exemplu de nick fara legatura cu cineva de aici) si ei sunt Vasile
Nu exista discuții deoarece mereu când îl întreb dacă are cumpărate prezervative spune nu orice gluma sau chestii indirecte spun frumos tace. când fac o gluma de sex sa facem
Daca era sa fiți casatoriți zici ca mergeai la un doctor/ psiholog ceva. Asa cu un an de relație nici nu stiu daca are rost sa-ți bați capul cu el avand in vedere ca nu vrea sa se deschida in fața ta. Care e treaba la tine, esti mulțumita de el in general?
Ma gandesc ca daca il stresezi prea mult cu asta o sa vrea sa va desparțiti, insa tot acolo o sa se ajunga si mai pierzi si timp aiurea. Daca era invers mai credeam si eu insa asa, ciudat? Ca sa te consolez, am asteptat si eu dupa o fatuca un tinerețe aprox un an si nu mi-a parut rau. Acum depinde cum decurge situația la voi.
Nu in general nu sunt multumita de el
Si de obicei sa înțeleg ca e stresul?
E puțin dificila situația. Alta abordare e sa incerci sa vorbesti cu el da intr-un context potrivit. Gen cand nu e stresat de licruri externe, ex facultate. Poate merita sa astepți pana termina cu sesiunea stiu si eu, cu toate ca asta mi se pare un pretext total deplasat. Incearca sa-l intrebi cand sunteți voi intimi daca poți face ceva in privința asta. Eu zic ca merita sa-i mai dai o sansa daca va ințelegeți insa seteza-ti un timeframe in minte ca sa nu pierzi timpul aiurea.
De ce zici ca sesiunea e pretext
Ma gandesc ca ar fi o perioada mai stresanta cu invațatul insa puțin probabil. Ar mai fi lucruri de intrebat insa nu țin de mine.
Cati ani aveti? Si daca spui ca i se inmoaie la penetrare inseamna ca ati incercat, sau doar zice el asa? Aud destul de rar ca baiatul sa nu doreasca sex, tensiunea sexuala in mod sanatos ar trebui sa apara inca din primele saptamani de relatie, posibil sa aiba ceva complexe legate de organul lui, sau ii este frica de o posibila sarcina cu toate ca puteti folosi protectie in mod corect fara sa fie probleme, trebuie sa se deschida in fata ta, nu il poti astepta la nesfarsit fara o explicatie, e dificil sa stai o luna, dar un an fara sex, si sa nu simti nevoia sa faci dragoste cu partenerul nu e ceva normal intr-o relatie, mai ales daca exista acele momente cand sunteti impreuna in pat si de la saruturi nu mergeti mai departe, e sec, trebuie sa incerce, odata merge scuza aceasta, dar deja de un an de zile inseamna ca se ascunde altceva in spatele acelei scuze.
Ne iubim prin alte metode doar asta nu
Alte metode cum ar fi preludiu, oral? Oricum ar fi nu e normal ce se intampla, daca alegi sa stai in continuare e alegerea ta.
Poate are intr-adevar o problema cu erectia, sau este dependent de ma5turbare, ori o are atat de mica ca se teme sa nu te dezamageasca.
Buna.Astfel de lucruri trebuie sa le discuti direct cu iubitul, asta daca doresti ca relatia sa avanseze si sa va dezvoltati impreuna.Intreaba-l pe un ton calm, fara sa para ca il judeci, ce face in acest sens, daca a mers la medic sau planuieste sa mearga, deoarece iti doresti mult sa ajungeti si la aceasta etapa intima a relatiei.Bafta.
L-am întrebat și tace.
A spus ca e stresat din cauza facultății.
Pai e de inteles, stresul omoara tot, aduce boli, omoara cheful de viata si implicit cheful pentru sex. Daca pui presiune in plus fata de ce exista deja, nu va ajuta deloc, din pacate.Probabil ca trebuie sa cauti alta abordare? Este dificil, dar nu imposibil.
petroneladiva882882 întreabă: