| mirunaaa96 a întrebat:

Prietenul meu nu face nimic pentru relatia noastra,da chiar nimic. E indiferent,nu stiu cat ii pasa dar nu stiu,inainte nu era asa. Eu ii arat ca il iubesc,ii spun,el nimic, nu ma simt iubita deloc.Intr-un fel as vrea sa ma despart de el dar intr-un fel nu,mi-ar fi greu sa ma despart de el,chiar il iubesc mult, dar el e aiurea. Habar nu am ce sa mai fac.

Răspuns Câştigător
| Mayar a răspuns:

Da-i papucii! Mai sunt destui tipi. Daca e dobitoc, doar nu iti pierzi timpul cu el!
Esti tanara si frumoasa si nu ai ce face cu timpul si frumusetea? nu stii cum sa le irosesti mai repede? Termina si nu fi proasta lui! De ce lasi pe baieti sa te calce in picioare? 1 Daca e asa nesimtit, gaseste altul! Sunt sigura ca sunt tipi si mai ca lumea decat el, dar deschide ochii! Fa diferenta intre un bou si unul mai putin bou!

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Termini treaba cu el cel mai bine

| RAY a răspuns:

Poate asa e el, poate tia pierdut interesul fata de tine, poate a dat de alta cine stie, dar timpul til pierzi tu ca nu faci nimic stai si speri la minuni

| T0T a răspuns:

Imi pare rau pentru tine. Trebuie sa porti o discutie serioasa cu el ca sa iti dai seama mai bine ce trebuie sa faci.

| Doub a răspuns:

Vorbeste cu el. Poate a patit ceva.

| SkyPilot a răspuns:

Ai pus mai multe intrebari despre prietenul tau si toate indicau faptul ca el nu se mai implica in relatia voastra. Inteleg ca ai incercat fel de fel si nu au functionat. Parerea mea este ca el si-a pierdut interesul ijnj tine si ar cam fi momentul sa iti vezi de viata ta. Daca te hotarasti sa te desparti de el, este posibil sa incerce sa te opreasca, sa iti promita marea cu sarea, dar daca te convinge, nu faci decat sa mai treci odata prin acelasi lucru. Aduna-ti puterile si pune capat, stii cum se zice: "sfarsitul groaznic este preferabil groazei fara sfarsit"!

Răspuns utilizator avertizat
| AliGab a răspuns:

Ba stii foarte bine ce sa faci si ca alta solutie decat despartirea nu exista. Stii tu vorba aceea:dragoste cu sila nu se poate. Si eu am simtit ca fostul meu prieten a devenit indiferent, ba chiar ma ignora cand ii spuneam ca sunt trista ca il simt asa si la un moment dat nu am mai rezistat si am plecat, stia si el ca o sa plec in acele conditii caci ii spusesem ca am nevoie de siguranta sa stau in acea relatie si stii ce? Mi-a urat drum bun, n-a facut nimic sa ma opreasca, ceea ce mi-a confirmat sentimentele lui. Mi-a fost si este greu pentru ca tin fff mult la el desi poate nu i-am aratat extraordinar de mult asa cum ii arati tu, dar stiu ca acesta este singurul drum de urmat. Nu cred ca poti fi cu cineva care nu te iubeste asa cum esti pentru ca la un moment dat vei ajunge sa il urasti, asa ca mai bine pleaca acum pana nu e prea tarziu. Succes

| Vvistula a răspuns:

E aiurea sa il iubesti si el sa nu arate nimic, are atitudinea asta pentru ca vrea sa va despartiti si nu vrea sa spun asta asa ca te lasa pe tine sa spui gata ca sa nu zici ca a fost vina lui, e o tactica des folositahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu vrea sa mai sufere din dragoste.(si bine face). Poate te foloseste(si bine face). Poate vrea sa te...(si bine face). Poate nu da 2 lei pe tine(si bine face). Oricum ar fi bine face meritati toate chestiia asta. Fata popii lui Soric joaca, joaca din buric...Haida laughing

| mihaicelsfant a răspuns:

Gandeste-te bine ce i spui sa nul pierzitongue si eu am patit la fel si i-am zis dupa m-am trezit ca era prea rece cu mine. vad ca toti iti zic sai dai papucii dar nu cred ca stiu cat de greu e

| ashtray a răspuns:

Poate un bj ajuta

| BekaRebeka a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, asa e cel mai binehappy